view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • 16 november 2017

  Onderwijsnieuws

  Evaluatie Q1
  De eerste periode van 2017-2018 zit erop. Het is belangrijk dat het onderwijs elke periode geëvalueerd wordt, zo kan het onderwijs namelijk verbeterd worden! De laatste vrijdag van de tentamenweek is er een enquête gestuurd door ‘onderwijskwaliteitszorg 3mE’. Het invullen van deze enquête duurt maar een paar minuten en is heel waardevol voor jou en je medestudenten.

  Best Graduate of TU Delft
  Elk jaar wordt er een prijs uitgereikt aan de beste afgestudeerde aan van de TU Delft. Elke faculteit nomineert één persoon en zij gaan de strijd met elkaar aan wie de winnaar van de hele TU Delft is. Van de faculteit 3mE is Linda van der Spaa genomineerd, ze is cum laude geslaagd voor twee masters; Systems & Control en Biomechanical Engineering.

  Boekenmarktplaats Gezelschap Leeghwater
  Wil jij je boeken van de eerste periode verkopen of ben je opzoek naar de boeken voor het tweede kwartaal? Kijk eens op de boekenmarktplaats van Gezelschap Leeghwater. Hier kan je namelijk wat geld terugverdienen voor je boeken of boeken overkopen van medestudenten.

 • 01 november 2017

  Onderwijsnieuws

  Studeren op 3mE
  Tijdens de tentamenperiode zijn de instructiezalen op 3mE geopend om te studeren. Bij het servicepunt wordt elke dag vermeld welke zalen open zijn.

  OCWB
  Elke opleiding heeft een opleidingscommissie, zo ook Werktuigbouwkunde. In de OCWB zijn studenten en docenten van de opleiding 50/50 vertegenwoordigd. De opleidingscommissie bewaakt de kwaliteit van de opleiding en is het klankbord voor de opleiding. Ook adviseert zij de opleidingsdirecteur en de decaan over alle aspecten van het onderwijs in de opleiding en verschillende reglementen en sinds dit jaar heeft de OCWB daar zelfs instemrecht op. Op dit moment is de OCWB nog op zoek naar een nieuw studentlid, dus ben jij geïnteresseerd in deelname aan de OCWB of wil je meer informatie over de OC? Stuur een mail naar bachelor@leeghwater.nl met een korte motivatie en dan hoor je snel meer!

  Study Abroad
  Wil je tijdens je studie naar het buitenland? Van maandag 13 november t/m woensdag 15 november geeft het International Office tijdens de lunch informatiesessies over minors en internships in het buitenland. Kijk op http://studenten.tudelft.nl/en/students/faculty-specific/3me/study-abroad voor de details.

VIRO
PPMselect
App store
Windows store

Realisatie: verenigingenweb