view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • Buitenlandreis
  ’s Morgens vroeg om half 7 stond een groep van 32 studenten met slaperige oogjes bepakt voor de bus. Klaar om een week lang verschillende bedrijven en steden te bezoeken. De reis begon bij Prodrive, die als paradepaardje een lift aan het bouwen is die zonder kabel werkt. De dag erop werden rond Stuttgard twee bedrijven bezocht: Elements, dat zicht richt op materialen testen, en Airbus Space & Defense, waar we vooral de voortstuwingenmotoren van verschillende raketten hebben bekeken. Vrijdag werd MAN trucks bezocht en kregen we een rondleiding door de fabriek waar de trucks bijna volledig nog door mankracht in elkaar gezet werden. Het weekend werd doorgebracht in het mooie Wenen. Maandag werd ABInBev in Praag bezocht. Hier kregen we twee interactieve cases waaraan enthousiast werd deelgenomen door de deelnemers. Dinsdag werd het laatste bedrijf bezocht in Nederland. GEA, waarvan deze afdeling zich vooral richtte op het maken van machines die lolly’s maakte met een snelheid van 2500 per minuut. Helaas was hierna de reis voorbij en arriveerde de bus weer bij de Aula na een geslaagde en vermoeiende week.

  Beste docent verkiezing
  Om ook onze docenten eens in het zonnetje te zetten, wordt jaarlijks de Docent van het Jaar verzieking gehouden. Je kunt stemmen op je favoriete docent door de enquête in te vullen die je kunt vinden in je mail. Voor elk studiejaar zal en winnaar gekozen worden en de prijs wordt uitegereikt tijdens de eerstejaars ontwerpwedstrijd. Laat dus weten wie jouw Docent van het Jaar is: stemmen kost niet meer dan een minuut!

 • 17 mei 2018

  Onderwijsnieuws

  Kwaliteitszorg evaluaties
  Op Brightspace staat een pagina ‘Evaluations TUD’. Aan het eind van elke periode worden studenten gevraagd om een enquête over de vakken van die periode in te vullen. Op deze Brightspace pagina kan je per faculteit de uitslag van de evaluaties bekijken. Door middel van factsheets kan je overzichtelijk zien hoe een vak beoordeeld is en wat ermee gedaan wordt.

  Studentenraadsverkiezingen
  Op 23 & 24 mei kan jij stemmen voor de studentenraadsverkiezingen, zowel voor de centrale studentenraad en de facultaire studentenraad (FSR). Het is erg belangrijk dat de student goed vertegenwoordigd wordt en hoe meer stemmen hoe meer invloed de student heeft! Stemmen kan via stem.tudelft.nl

VIRO
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb