view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • 14 maart 2018

  Onderwijsnieuws

  Tentamentraining Sterkteleer
  Ga je deze periode Sterkteleer herkansen, wil je de stof weer even ophalen en nog wat extra oefenen? Gezelschap Leeghwater organiseert een tentamentraining voor dit vak zodat je helemaal klaar bent voor het hertentamen!

  Een oud werktuigbouwkunde student zal de trainingen geven. Elk onderwerp komt aan bod, waarbij eerst de stof kort herhaald wordt en er daarna kan worden geoefend aan opdrachten zoals je die in het tentamen zou kunnen verwachten. Deze opdrachten worden daarna gezamenlijk besproken.

  De training wordt twee keer gegeven, namelijk op donderdag 29 maart en woensdag 4 april, dus je kan zelf bepalen of je de training graag vlak voor het tentamen volgt of iets eerder. Schrijf je hier in.

  Nationale Studenten Enquête
  De enquête is inmiddels gesloten en meer dan 270.00 studenten uit heel Nederland hebben hun mening gegeven over hun studie en onderwijsinstelling. De resultaten zullen op 24 mei per opleiding bekend gemaakt worden op studiekeuze123.nl Ook zullen de resultaten teruggekoppeld worden aan de onderwijsinstellingen.

 • 28 februari 2018

  Onderwijsnieuws

  Workshop studie(her)keuze
  Ben je gestart met je studie aan de TU Delft, maar heb je twijfels of je in de juiste studie zit? Weet je al dat je wilt switchen, maar weet je niet welke opties je nu hebt? Op 13 en 26 maart zal er een workshop studie(her)keuze gegeven worden. Aanmelden kan op Brightspace door naar ‘collaboration -> groups -> available groups’ te gaan.

  Boekenmarktplaats Gezelschap Leeghwater
  Wil jij je boeken van de tweede periode verkopen of ben je opzoek naar de boeken voor het derde kwartaal? Kijk eens op de boekenmarktplaats van Gezelschap Leeghwater, www.leeghwater.nl/boekenmarktplaats. Hier kan je namelijk wat geld terugverdienen voor je boeken of boeken overkopen van medestudenten.

  Maart Master Maand
  Ben je bijna klaar met je bachelor, maar heb je nog geen idee welke master het beste bij je past? Kom dan naar de 3mE Maart Master Maand. Vanaf 12 tot en met 29 maart zijn er in de lunchpauzes voorlichtingen van 45 minuten over een masteropleiding. Iedere master of track binnen de faculteit komt aan bod.

  Bekijk het rooster op 3me.tudelft.nl/mastervoorlichting en meld je aan voor de presentaties over jouw interessegebieden. Als je aangemeld bent, staat er een lunch voor je klaar bij collegezaal A.

  Wil je informatie over een master aan een andere faculteit dan 3mE? Kom dan naar het TU Delft Master Event op donderdag 15 maart. Meer informatie en aanmelden: masterevent.tudelft.nl.

App store
Windows store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb