view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • 15 februari 2018

  Onderwijsnieuws

  Boeken Q3
  Sinds afgelopen maandag zijn de boeken voor Q3 weer beschikbaar. Boeken voor Signaalanalyse, Kansrekening & Statistiek, Dynamica en Lineaire Algebra zijn deze periode dus te verkrijgen op het Leeghwater kantoor!

  Whatsapp
  Vanaf heden kan je met een vraag, opmerking of klacht over het onderwijs, de faculteit en dergelijke ook bij ons terecht via de WhatsApp! Je kan ons appen op 015 278 6501 en we zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

  NSE
  De Nationale Studenten Enquête is dé kans om je mening te geven over je studie. De resultaten van deze enquête worden teruggekoppeld naar de universiteit en met deze feedback wordt dan aan de slag gegaan. Check dus snel je mail voor de link of ga naar nse.nl voor toegang.

  Kwaliteitszorgenquête
  Een andere enquête die direct bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs is de kwaliteitszorgenquête. Deze staat na de laatste tentamens twee weken open, zodat jij specifiek je feedback kan geven over de vakken die je gevolgd hebt. Deze feedback is erg waardevol voor de docent en het onderwijs, dus bekijk je mail voor de link naar de enquête.

  Maart Master Maand  
  Ben je bijna klaar met je bachelor, maar heb je nog geen idee welke master het beste bij je past? Kom dan naar de 3mE Maart Master Maand. Op verschillende dagen in maart zijn er in de lunchpauzes voorlichtingen van 45 minuten over een masteropleiding. Iedere master of track binnen de faculteit komt aan bod.

  Bekijk het rooster op 3me.tudelft.nl/mastervoorlichting en meld je aan voor de presentaties over jouw interessegebieden. Als je aangemeld bent, staat er een lunch voor je klaar bij collegezaal A.

  Wil je informatie over een master aan een andere faculteit dan 3mE? Kom dan naar het TU Delft Master Event op donderdag 15 maart. Meer informatie en aanmelden: masterevent.tudelft.nl.

 • Inmiddels is de Lustrumweek voorbij. Het was een groot succes, alle activiteiten en lezingen waren druk bezocht. We hebben al ontzettend veel positieve reacties ontvangen. In de vakantie heeft het bestuur genoten van haar welverdiende rust, zodat het nieuwe jaar weer vol goede moed gestart kan worden. Inmiddels zijn we al weer in de derde week van het nieuwe jaar en hebben we een aantalactiviteiten achter de rug. 

  Opname 'Weet ik Veel'
  Met een grote groep Olifanten zijn we aanwezig geweest bij de opname van de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Weet ik veel'. De kennisquiz gepresenteerd door Linda de Mol. In dit programma worden drie BN'ers getest op hun kennis. Ondertussen doen alle studenten in de zaal ook mee. In de finale ronde speelt de beste BN'er om geld. Dit geld gaat naar een goed doel. Als hij/zij dan drie fouten maakt neemt de student die het best gescoord heeft het stokje over. Deze speelt nog meer geld bij elkaar voor het goede doel en neemt zelf ook een zakcentje mee naar huis. Het was een gezellige boel en we hebben maar weer bewezen wat een ijzersterk geheugen Olifanten hebben. Ben je benieuwd wie er uiteindelijk met een zak geld naar huis is gegaan en hoe we het gedaan hebben? Kijk dan op zaterdag 20 januari naar de uitzending! 

  Diës receptie van de TU
  Afgelopen vrijdag was de diësreceptie van de TU. Hier werd de nieuwe rector, Tim van der Hagen, ceremonieel geïnstalleerd. Vervolgens heeft hij het beleid voor de komende zes jaar gepresenteerd in een ludieke presentatie. 

  Algemene leden vergadering 2 
  De tweede algemene leden vergadering verliep soepel. Een groot aantal commissies is probleemloos geïnstalleerd. De sfeer was ontzettend goed en we zijn achteraf gaan eten met de aanwezigen. Mocht je de notulen willen inzien, stuur dan een mail naar secretaris@leeghwater.nl. 

  Commissie Interesse Borrel 
  Gister avond was al weer de interesse borrel voor de februari commissies. Heb je deze nou gemist? Niet getreurd, kom even langs op kantoor om je interesse aan te geven of stuur een mailtje naar secretaris@leeghwater.nl! 

VIRO
Play Store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb