view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • Dagrally 2018

  Vroeg in de ochtend op 13 oktober was het weer zover: de jaarlijkse Dagrally ging van start. De ruim 15 auto’s vol met gezellige Olifanten, immer lauwe Schulties en met een prachtig routeboek reden de weg op. Klaar voor een dag routes uitvogelen en scheuren over een paar van de mooiste Hollandse wegen. Na de blinde lijn te hebben gevolgd, kwamen de deelnemers uit bij het puntje van een dijk vlak bij de stormvloedkering, waar genoten kon worden van het prachtige uitzicht. De routes vervolgden zich door het pittoreske Brielle en Poortugaal om uiteindelijk te eindigen bij de Kuip. De hele dag is afgesloten met een heerlijk etentje bij Cafe de V onder genot van een aantal biertjes.


  Excursie Thales

  Net na zonsopkomst verzamelde zich een groep enthousiaste excursiegangers voor de eerste excursie van het jaar. Na drie hele uren in de bus te hebben gezeten en heel Nederland doorkruist te hebben, kwamen wij aan bij Thales. Een van de grootste radarproducenten ter wereld. Een hele dag werden wij rondgeleid en verteld over alle mogelijkheden die radarsystemen te bieden hebben. Deze radardetectiesystemen kunnen bijvoorbeeld tot wel duizend kilometer heel nauwkeurig detecteren, tot vlinders aan toe. Wij hebben super veel geleerd en nu al zin in de volgende excursie, die 14 november zal plaatsvinden en naar Moba zal gaan.
 • De wisseldag

  Op donderdag zes september was de dag van de wissel aangebroken voor Gezelschap Leeghwater. Het 150ste bestuur gaf vandaag officieel het stokje over aan het 151ste bestuur. Het ontbijt was op deze speciale dag voor de bestuurders en de bestuurders in spé in 't Stads Koffiehuis. Hier werd officieel de groene das uitgegeven en hierna vond er een receptie met heerlijke taart plaats in de hal van 3mE. In de middag was het tijd voor de jaarvergadering waar ook de familie van iedereen aanwezig mocht zijn. Hierna was er een super leuke borrel voor vrienden en familie. Na een poosje moest er tijd en ruimte gemaakt worden voor alle andere studie verenigingen uit Delft die het kersverse Leeghwater bestuur wilden feliciteren. De dag werd afgesloten in het café waar Leeghwater wel bekend is, namelijk café de V. Zij hadden weer een overheerlijk Leeghwater menu klaar staan voor alle hongerige Olifanten. 


  De commissie interesse borrel

  De commissie interesse borrel was afgelopen donderdag 20 september. Hier konden de ouderejaars studenten komen om een lekker biertje en bitterballetje te nuttigen met het bestuur. Het bestuur gaf een korte presentatie over wat er allemaal te doen is bij 't Gezelschap. Alle commissies werden even kort toegeligt, ook de commissies die pas in februari starten. Hier op volgend kon iedereen nog een informatie flyer meenemen (nogsteeds verkrijgbaar op kantoor!) en kon men zijn of haar voorkeur voor een commissie opgeven. In de weken die daar op volgen wordt er dan gekeken naar wie in aanmerking komt voor welke commissie zodat ieder een plekje heeft om komend jaar actief mee te helpen aan leuke activiteiten bij Gezelschap Leeghwater. 
   

VIRO
Talenture

Realisatie: verenigingenweb