view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • Inmiddels is de Lustrumweek voorbij. Het was een groot succes, alle activiteiten en lezingen waren druk bezocht. We hebben al ontzettend veel positieve reacties ontvangen. In de vakantie heeft het bestuur genoten van haar welverdiende rust, zodat het nieuwe jaar weer vol goede moed gestart kan worden. Inmiddels zijn we al weer in de derde week van het nieuwe jaar en hebben we een aantalactiviteiten achter de rug. 

  Opname 'Weet ik Veel'
  Met een grote groep Olifanten zijn we aanwezig geweest bij de opname van de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Weet ik veel'. De kennisquiz gepresenteerd door Linda de Mol. In dit programma worden drie BN'ers getest op hun kennis. Ondertussen doen alle studenten in de zaal ook mee. In de finale ronde speelt de beste BN'er om geld. Dit geld gaat naar een goed doel. Als hij/zij dan drie fouten maakt neemt de student die het best gescoord heeft het stokje over. Deze speelt nog meer geld bij elkaar voor het goede doel en neemt zelf ook een zakcentje mee naar huis. Het was een gezellige boel en we hebben maar weer bewezen wat een ijzersterk geheugen Olifanten hebben. Ben je benieuwd wie er uiteindelijk met een zak geld naar huis is gegaan en hoe we het gedaan hebben? Kijk dan op zaterdag 20 januari naar de uitzending! 

  Diës receptie van de TU
  Afgelopen vrijdag was de diësreceptie van de TU. Hier werd de nieuwe rector, Tim van der Hagen, ceremonieel geïnstalleerd. Vervolgens heeft hij het beleid voor de komende zes jaar gepresenteerd in een ludieke presentatie. 

  Algemene leden vergadering 2 
  De tweede algemene leden vergadering verliep soepel. Een groot aantal commissies is probleemloos geïnstalleerd. De sfeer was ontzettend goed en we zijn achteraf gaan eten met de aanwezigen. Mocht je de notulen willen inzien, stuur dan een mail naar secretaris@leeghwater.nl. 

  Commissie Interesse Borrel 
  Gister avond was al weer de interesse borrel voor de februari commissies. Heb je deze nou gemist? Niet getreurd, kom even langs op kantoor om je interesse aan te geven of stuur een mailtje naar secretaris@leeghwater.nl! 

 • 12 december 2017

  Lustrumweek

  Vrijdag 15 december is het zover en bestaat de oudste studievereniging van de Benelux officieel 150 jaar! Deze gebeurtenis laten wij niet zomaar aan ons voorbij gaan. We luiden dit dan ook in met het Lustrumgala - 150 jaar Leeghwater. Onder genot van de deuntjes van de Groover Big Band, Phoenix Funk Foundation, DJ PJ en een knallende vuurwerkshow om 00.00 zullen wij ons lustrum feestelijk openen.

  Automotive dagDe week die daarop volgt bestaat uit vier dagen, op de maandag is de Automotive dag. Op deze dag zal in de lunch de Lunchlezing van Pal V, over vliegende auto's met een gratis broodje Leo bij inschrijving, plaatsvinden. In de middag racen we door naar de Lustrumlezing van Carice Cars over Elektrische klassieke auto's met gratis borrel bij inschrijving. Ook zal als voorproefje voor de winterdag deze hele dag al een ijsbaan op het voorplein van de Faculteit 3mE liggen. Voor schaatsen zijn gezorgd, dus kom een rondje wagen!

  Genoeg van alle auto's? Tijd voor wat winterpret! Op de Winterdag zal de gehele dag het winterplein op het voorplein aanwezig zijn. Kom dus een rondje wagen op de ijsbaan en lekker opwarmen met een warm drankje bij Quooker of gratis broodjes Unox halen! Genoeg van alle kou? Kom dan naar de Lustrumlezing over Cyberwar met gratis borrel bij aanmelding via Facebook en drink achteraf met ons een paar lekkere biertjes in de Hal bij de de Hoofdingang van 3mE.

  Het is woensdag tijd om van dat winterdipje af te komen en daarom staat deze dag in het teken van de zon! Op de Zomerdag kun je de gehele dag lekker in onze lounge bijkomen met een gezond sapje. Om 17:00 gaat 't Lagerhuysch open en niet veel later begint de Zomer BBQ. Door een leuke sponsoring van Grolsch komt, voor slechts 3,- euro, een professionele cateraar voor jou lekker barbecueën. En laat dit nu een goede bodem zijn voor het Zomerfeest, neem je zwembroek mee, want er zullen limbo-wedstrijden, hottubs en andere zomerse activiteiten zijn!

  Tot slot is het tijd om de kerstvakantie in te luiden met tot slot op de donderdag, de Leeghwaterdag. Op deze dag bieden wij iedereen een goede brunch aan. Dan is het goed gevulde lunchpauze, het is namelijk tijd voor een lekker stuk gebak. Als kers op de taart zal de Kalender Commissie in de lunchpauze hun Vrouwenkalender presenteren, waarna er de mogelijkheid is om van alle modellen een handtekening te scoren. Vervolgens zal de Symposium Commissie hun thema en locatie onthullen. Zijn we dan al klaar voor de week? Nog niet! Vanaf 17:00 is er een afsluitende borrel met als belangrijk hoogtepunt, het Tafelvoetbaltoernooi. Er liggen mooie prijzen te wachten, dus schrijf je in!

Play Store
App store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb