Master

Onze faculteit 3mE heeft veel verschillende masters en mastertracks. De Commissaris Onderwijs Master van Gezelschap Leeghwater vertegenwoordigt de masterstudenten in verschillende overleggen en werkt samen met de disputen om ervoor te zorgen dat het masteronderwijs op top niveau blijft. Voor het academisch jaar 2019-2020 is de Commissaris Onderwijs Master Ewoud van Mourik.

Mocht je feedback, opmerkingen of verbeterpunten hebben op het gebied van masteronderwijs, laat het dat weten! Mail naar master@leeghwater.nl of kom langs kantoor!

Masterkeuze

De verschillende masters en mastertracks van 3mE zijn te vinden op https://www.tudelft.nl/3me/onderwijs/masteropleidingen/. Voor de brochures van de opleidingen kan je terecht op https://www.tudelft.nl/3me/onderwijs/brochures/.

De TU Delft organiseert twee keer per jaar een Master Event dat plaatsvindt in de Aula van de TU Delft. Het eerste event van het academisch jaar vindt plaats in november en de tweede in april. Hier kan je je oriënteren op alle masters die aan de TU Delft gegeven worden. Algemene informatie over het event is te vinden op https://www.tudelft.nl/onderwijs/voorlichting-en-ervaren/master-event/.

Op 3mE zelf hebben we de Maart Master Maand. In de maart worden een maand lang lunchlezingen gegeven van de verschillende masters en tracks die we binnen de faculteit hebben. Inschrijven kan van te voren en dan zal er een heerlijk lunchpakketje voor je klaar staan. Op de volgende website kan je meer informatie over de Maart Master Maand vinden:

https://www.tudelft.nl/3me/onderwijs/voorlichtingsactiviteiten/mastervoorlichting-3me/

Partners

menu