Lid worden

Voor 15 euro kan je lid worden van Gezelschap Leeghwater voor de rest van je studententijd. Als je lid bent kan je meedoen met activiteiten en goedkoop boeken en kantoorartikelen kopen op ons kantoor in de faculteit. Als je masterstudent bent, bedragen de kosten voor lidmaatschap 5 euro.

LET OP: Wegens het corona virus is ons kantoor op het moment gesloten, dit betekent dat het op dit moment niet mogelijk is om de contributie bij ons op kantoor te betalen. Wil je lid worden van Gezelschap Leeghwater? Vul dan onderstaand formulier in en maak de contributie over naar NL56 ABNA 0442 3109 19 t.n.v. Gezelschap Leeghwater. Stuur daarna een mailtje met de naam van de rekening waarmee je de contributie betaald hebt naar info@leeghwater.nl. Binnen een aantal dagen ontvang je een mail dat je account geactiveerd is en dan kun je je boeken bestellen.

LET OP: Als je bent mee gegaan met het Nuldejaarsweekend hoef je je niet in te schrijven, je wordt namelijk automatisch lid door naar het weekend te komen. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Leeghwater via de contactpagina. 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Partners

menu