Leeghwaternieuws 10 mei 2017

10-05-2017

 

 

 

Excursie Pioneering Spirit
Op 28 maart zijn er een 30 tal Olifanten op bezoek geweest bij het grootste schip van Allseas, de Pioneering Spirit. Ondanks dat alom bekend is dat het een enorm schip is, maakte het toch een grote indruk op de excursiegangers. Het was een interessante dag.

ALV 3
Tijdens de derde Algemene Ledenvergadering van 4 april zijn er weer een heel aantal commissies geïnstalleerd en gedechargeerd. Door een goede opkomst en een gezellig diner achteraf was het een geslaagde avond.

Vrouwen bedrijvendiner
De ChickaCo heeft  op 25 april een vrouwenbedrijvendiner gehouden in samenwerking met ASML, SMC en Abbott. Gedurende de avond hebben de bedrijven verteld hoe het is om bij hen, als vrouwelijke ingenieur, te werken. Onder genot van het heerlijke diner was er de mogelijkheid om informeel met de bedrijven in gesprek te gaan. De ChickaCo kan trots zijn op het evenement.

Koningsdag
Op koningsdag is het een traditie om met een grote groep Olifanten een boottocht te maken. Dit jaar heeft de Activiteiten en Cursus Commissie een boot geregeld om over de gezellige grachten van Utrecht te varen. Onder het genot van een heerlijk biertje en goed weer hebben we ons uitstekend vermaakt.

Buitenlandreis
Een van de hoogtepunten uit het jaar is de Buitenlandreis. Van 2 t/m 9 mei zijn er 34 eerste en tweedejaars op reis geweest naar een aantal interessante bedrijven in Europa, zoals Audi, Engie, Kistler en Schlumberger. Tijdens de reis hebben educatie en gezelligheid elkaar afgewisseld en hebben de deelnemers zich kunnen verbreden bij de diverse bedrijven in de Werktuigbouwkunde.

menu