Leeghwaternieuws 24 februari 2017

24-02-2017

Surfreis
Tijdens de februari vakantie organiseerd de FuCo ieder jaar een reis. Dit maal hebben ze een nieuwe weg ingeslagen; een ware Surfreis in Taghazout, Marokko. Met 44 Olifanten werd er genoten van de zon, het strand en de golven. Ook werd er een bezoekje gebracht aan Paradise Valley en een dansje gewaagd in een club in Agadir. Al met al een week waarbij er gezellig werd bij gekomen van de periode ervoor en de vakken. Zo zie je maar, Olifanten kunnen echt alles, waaronder nu dus ook Surfen.

Valentijnsrozen
14 februari werd er door Cupido weer een heel aantal pijlen geschoten. De ChickaCo verzorgde (anonieme) Valentijnsrozen, die je kon bestellen op de website. Voor sommigen was het direct duidelijk van wie de roos kwam, maar er zaten natuurlijk ook een aantal raadselachtige berichtjes tussen. Wel goed dat er bij een nuchtere studie als Werktuigbouwkunde, ook genoeg liefde bestaat.

Bestuurs Interesse Diner
Ieder jaar wordt Gezelschap Leeghwater bestuurd door een enthousiaste groep Olifanten. Volgend jaar zullen er acht mensen plaatsnemen in het bestuur. Hiervan is er al een iemand bekend; Klaas Koerten, die nu ALEPPO (Aankomend Lustrum Eventueel Potentieel Prominente Olifant) is. Op donderdag 16 februari was het Bestuurs Intresse Diner waar de leden zich konden profileren en konden aangeven welke functies ze graag zouden willen doen. Na een leuke activiteit en een lekker diner werd de avond goed afgesloten met een dansje in de Danzig.

De Delftse Bedrijvendagen – Presentatiedagen
Op dinsdag 21 en woensdag 22 februari vond het grootste evenement van de Delftse Bedrijven Dagen plaats. De presentatiedagen trokken meer dan 130 en 2980 studenten. De studenten konden zich goed oriënteren op het bedrijfsleven en zich opgeven voor stages en banen. Met opnieuw een groter aantal deelnemers en bedrijven kan het een groot succes worden genoemd.

menu