Eerstejaarsweekend

Van 12 tot en met 14 augustus vindt het eerstejaarsweekend van Werktuigbouwkunde weer plaats, georganiseerd door studievereniging Gezelschap Leeghwater. Dit weekend is het moment voor jou om je eerste studievrienden te ontmoeten, een leuke en nieuwe start te maken en om een beeld te krijgen van wat het studentenleven nou eigenlijk echt inhoudt. Het eerstejaarsweekend zal, zoals het er nu uitziet, bestaan uit een online introductie op 12 augustus en een fysieke dag op 13 of 14 augustus. 

Ga jij volgend jaar werktuigbouwkunde studeren en wil jij graag meedoen aan het Eerstejaarsweekend? Schrijf je dan snel voor 3 augustus hier in!

Ben jij ouderejaars Werktuigbouwkundig student en wil jij graag mentor worden op dit weekend en de aankomend eerstejaars hun studie in begeleiden? Dan kun je je hier inschrijven.

Heb je nog vragen over het eerstejaarsweekend? Mail deze dan gerust naar nuco@leeghwater.nl !

Mocht jij tijdens het Eerstejaarsweekend of bij andere activiteiten van Gezelschap Leeghwater ongewenst gedrag ervaren, dan kun je bij de vertrouwensmentoren je verhaal kwijt. Zij bieden jou een laagdrempelig en vertrouwelijk luisterend oor. Hun contactgegevens vind je hier.

Partners

menu