't Lagerhuysch

Het 27ste Lagerhuysch Beheer beheert een jaar lang de faculteitsbar van 3mE: 't Lagerhuysch! Je kunt ons herkennen aan onze rode blousjes bij de bar, waar we de borrels verzorgen en alles soepel laten lopen. De borrels zijn voor werktuigbouwers, klinisch technologen en maritiemers en daarom zijn al deze studies ook in het Beheer vertegenwoordigd.

Iedere woensdag kun je aan het eind van de middag binnenlopen voor een lekker biertje en een potje tafelvoetbal met je studiegenoten. We hebben niet alleen regulier tapbier, maar er staat ook iedere keer weer een ander speciaalbiertje op de tap. Daarnaast kun je ook fris, wijn, bitterballen en loempia's bij ons bestellen. Ook hoef je niet naar huis voor je avondeten, want dat kan namelijk ook bij ons. 

Wij organiseren themaborrels, speciaalbierenborrels en veranderen soms in een sportcafé waar de Olympische Spelen en de belangrijkste voetbalwedstrijden gekeken kunnen worden. In de zomer gooien we de deuren open en kun je in de zon genieten van je biertje. Kortom de sfeer is altijd top! 

Meer informatie over het Lagerhuysch is te vinden op www.lagerhuysch.nl. Heb je zelf interesse in het organiseren van een borrel of ander evenement óf heb je een vraag of opmerking? Dan kun je altijd contact op nemen met de secretaris door te mailen naar secretaris@lagerhuysch.nl.

Tot aan de bar!
Het 27ste Lagerhuysch Beheer

Functie Naam E-mailadres Telefoonnummer Studie
Voorzitter Robin Koerts voorzitter@lagerhuysch.nl 06 14572094 Werktuigbouwkunde
Secretaris Roan van Bakel secretaris@lagerhuysch.nl 06 81993607 Klinische Technologie
Penningmeester Koen Boerjan penningmeester@lagerhuysch.nl 06 29763151 Maritieme Techniek
Vice-voorzitter Peter Klapwijk vicevoorzitter@lagerhuysch.nl 06 14042836 Werktuigbouwkunde
Commissaris Promotie Ben Spee promo@lagerhuysch.nl 06 21817887 Werktuigbouwkunde

Partners

menu