Arcadis

Branche / Vakgebied
Technical Consulting, Overig
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Over Arcadis

Arcadis levert integrale oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu, water en gebouwen. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

Onze medewerkers zijn de sleutel voor ons succes. Onze kennis, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en betrokkenheid vormen de basis. We combineren denken en handelen op een professionele wijze. Onze projecten zijn toonaangevend en vaak van groot maatschappelijk belang. Zo is Arcadis onder andere betrokken (geweest) bij het Rijksmuseum, WonderWoods Utrecht, het bouwen van een nieuwe pier en terminalhal op Schiphol, het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet, de renovatie van de afsluitdijk en meerdere NS-stations.

Binnen Arcadis bieden wij jou als student een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw (afstudeer)stage. De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. We delen ons werk flexibel in qua locaties en tijden, dat geldt ook voor jouw project. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Je ontvangt een stagevergoeding. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie.

Partners

menu