view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Sponsorloop (CampusRun) Commissie

Op 16 Augustus 2009 zette Usain Bolt het wereldrecord op de 100m sprint neer, een tot nu toe ongebroken snelheid voor een mens. Echter is er diep in de savanne een prachtig grijs dier dat dezelfde snelheid kan bereiken. Je raadt het al: de olifant. Net toen je dacht dat dit dier niet nog mooier kon worden, gebeurde het toch. 

Nu kunnen alle studenten van de TU Delft erg goed studeren, maar zijn het ook nog eens geweldige a(d)tleten. Om dit te bewijzen aan de buitenwereld is de Campusrun in het leven geroepen. Een sponsorloop voor alle studenten, medewerkers, inwoners van Delft en verder iedereen die zin heeft om een stukje hard te lopen. En dit allemaal onder het genot van een drankje, hapje en een hoop gezelligheid. Deze speciale dag wordt dit jaar weer georganiseerd door Gezelschap Leeghwater. 

Breekt het zweet je al uit bij alleen al de gedachten van hardlopen? Geen probleem er zullen afstanden zijn voor iedereen. Of je nou marathons voor ontbijt eet of de grootste inspanning van je leven de afstand van de bank naar de koelkast rollen is; We hebben de speciale afstand voor jou!

Zit jij vol bruisende ideeën, goede tips, of wil je graag een handje meehelpen op de dag zelf? Laat het ons weten via loco@leeghwater.nl, of spreek een van ons even aan of neem een kijkje op www.campusrun.nl.  

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens deze mooiste dag van het jaar.

Met a(d)tletische Slurf,
LoCo 149

Activiteiten

Campusrun 7 juni 2017

Functies

Voorzitter Daan Wijffels
Secretaris Anna de Wit
Penningmeester Siebrand Rademaker
Commissaris Logistiek Frédérique Oosterbaan
Commissaris Promotie Ilze van den Brink
Commissaris Extern Jan van der Spaa
QQ'er Bart van Eeden

Contact

Loop Commissie loco@leeghwater.nl

 

VIRO
App store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb