view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Nuldejaarsweekend Commissie

Het Nuldejaarsweekend is een fenomeen dat niet vaak uitleg behoeft. Van de fanttastische avonden waar de lieve kleine nulletjes hun nieuwe studievrienden leren kennen onder begeleiding van de welbekende goudgele pretcilinders, tot de vroege ochtenden waarop de aankomende olifanten hunveerkracht mogen bewijzen.

Tevens is het Nuldejaarsweekend de eerste plek waar kennis wordt gemaakt met Gezelschap Leeghwater. Dit is een belangrijk onderdeel van het weekend, aangezien de potentiele commissieleden hier enthousiast gemaakt kunnen worden voor ons Gezelschap. Dit is één van de punten waarop we nòg beter willen worden.

Misschien is het leuk om even stil te staan bij het feit dat het Nuldejaarsweekend dit jaar maar liefst voor de 26e keer zal plaatsvinden. Een bijzondere leeftijd, maar we zijn natuurlijk een groentje in vergelijking tot Gezelschap Leeghwater, dat dit jaar zijn 149e verjaardag vierde. Maar misschien is dat ook meteen de kracht van het weekend. Onze jonge, enthousiaste groep, die haar veerkracht inmiddels heeft bewezen op en na de 100% borrel, is een afspiegeling van wat het Nuldejaarsweekend de afgelopen 25 jaar is geweest. Onder supervisie van Bart en le Monsieur gaan wij ervoor zorgen dat ook editie 26 een doorslaand succes gaat worden.

Functies

Voorzitter Tom Weinans
Secretaris Micha Burrichter
Penningmeester Pierre-antoine Denarié
Commissaris Logistiek  Job Schouten
Commissaris Promotie Gitte Hornung
Commissaris Externe Betrekkingen Geertje Neijmeijer
QQ’er Bart Ovaa

Contact

Nuldejaarsweekend Commissie nuco@leeghwater.nl
App store
Windows store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb