view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Excursie Commissie

Met topsnelheid je studie halen? Daarvoor is een beetje motivatie nodig! Met zes enthousiaste Olifanten en een charmante QQ’er vormen wij de excursiecommissie van het 149e bestuur. Het hele jaar door organiseren we fantastische excursies en het hoogtepunt van dit jaar is de buitenlandreis. Bij deelname aan deze activiteiten zijn wij aan onze groen-getinte kleding te herkennen. We zullen altijd tot het uiterste gaan om jou een topdag te bezorgen.

Er zullen vijf excursies georganiseerd worden naar uiteenlopende bedrijven. We willen bachelor studenten laten zien hoe divers het bedrijfsleven is. Door presentaties en rondleidingen maken studenten kennis met het bedrijf in kwestie. Dit geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is met de studie werktuigbouwkunde. Voor bedrijven is dit een fijne manier om potentiële werknemers geïnteresseerd te maken voor het bedrijf en het vakgebied waarin ze opereren. Voor studenten is een kijkje in de toekomst een goede motivatie om te studeren.

Verder wordt er in het vierde kwartaal, van 3 tot 10 mei, een reis naar het buitenland door ons georganiseerd. Tijdens deze reis gaan we naar werktuigbouwkundige bedrijven in het buitenland. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor een culturele expansie voor de liefhebbers. Het sociale aspect van de buitenlandreis is ook erg belangrijk. Je leert andere olifantjes heel goed kennen in deze 6 dagen. We maken er met zijn allen een onvergetelijke reis van waar je nog lang aan terug zal denken.

We staan te trappelen om jou te leren kennen en je mee te nemen op één van onze fenomenale tripjes. Schrijf je een keer in om een dagje geïntroduceerd te worden aan de grote wereld na je studie, of wordt een week lang ondergedompeld in het buitenlandse aanbod. We hebben er zin in en tot snel!

Liefs,
De Apexcursiecommissie

Functies

Voorzitter Larissa Mulder
Secretaris Martijn Suurveld
Penningmeester Maximillian van Amerongen 
Commissaris Logistiek Daan Koetzier 
Commissaris Promo Max de Groot 
Commissaris Extern Jacqueline Klaver 
QQ'er Coen Bakker

Contact

Excursie Commissie excursie@leeghwater.nl

 

PPMselect
Play Store
App store
Windows store

Realisatie: verenigingenweb