view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Commissie doen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het doen van een commissie. Op deze pagina vind je ten eerste meer informatie over het doen van een commissie in het algemeen en daarnaast informatie over de Mechnificent, Kalender en Fun Reis commissie. Voor meer informatie kun je ook altijd even de commissiepagina's op deze website bekijken, je komt hier door op de commissienamen te drukken. 

Als je een keuze hebt gemaakt kun je jezelf inschrijven door hier te klikken, naar info@leeghwater.nl te mailen of een bestuurder op kantoor aan te spreken. 

Algemeen

Het doen van een commissie biedt vele voordelen. Ten eerste ontmoet je in hele korte tijd heel veel leuke nieuwe mensen van je studie en beleef je een hele leuke tijd door met je commissie naar borrels en feestjes te gaan. Daarnaast leer je sociale en organisatorische vaardigheden aan die niet of nauwelijks aan bod komen bij de studie. Om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind komt word je begeleid door iemand vanuit het bestuur. Tot slot is het ontzettend leuk om met jouw inspanning een activiteit of product neer te zetten voor andere werktuigbouwers en kan je veel energie halen uit de waardering die je krijgt. 

Fun Reis Commissie (FuCo)

Elk jaar organiseert de FuCo een reis ter bevoordering van de onderlinge verstandhouding van de olifanten. Tot nu toe is dat, met een enkele uitzondering daargelaten, altijd een wintersport geweest in februari. Ben jij jongerejaars, houd je van de sneeuw en lijkt het jou leuk om met 4 anderen een gezellige tijd te beleven en de wintersport voor de krokusvakantie van 2016 te organiseren, klik dan hier en geef aan dat je geïnteresseerd bent in de FuCo. 

Kalender Commissie

De kalender wordt elk jaar gemaakt om te laten zien dat vrouwen hun mannetje kunnen staan in de techniek zonder hun charme te verliezen. Lijkt het jou leuk om te leren hoe het eraan toegaat achter de schermen van een fotoshoot en een prachtige kalender voor 2016 te maken met 3 andere werktuigvrouwen, klik dan hier en geef aan dat je geïnteresserd bent in de Kalender Commissie.

Mechnificent Commissie

Eén keer per jaar wordt het externe feest van Gezelschap Leeghwater georganiseerd om samen met meer dan 800 studenten te feesten en te laten zien waartoe werktuigbouwers in staat zijn. Ben jij tweedejaars of ouder en lijkt het jou leuk om bezig te zijn met artiesten, barren, aankleding en alle randvoorwaarden van zo'n groot feest, klik dan hier en geef aan dat je geïnteresseerd bent in de Mechnificent Commissie.

VIRO
PPMselect
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb