view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Commissies

De Commissies

Hier zijn de vele commissies van Gezelschap Leeghwater te vinden. Door op een van de commissies in de rechterbalk te klikken, is meer informatie over deze commissie te zien.

Commissie doen?

Ben jij geïnteresseerd in het doen van een commissie, dan ben je bij Gezelschap Leeghwater aan het juiste adres. Jaarlijks starten er ongeveer 16 commissies in september en 7 in februari. 

Wat betekent een commissie doen?

Het doen van een commissie biedt vele voordelen. Ten eerste ontmoet je in hele korte tijd heel veel nieuwe leuke mensen van je studie en heb je een hele leuke tijd doordat je met je commissie naar borrels en feestjes gaat. Daarnaast leer je sociale en organisatorische vaardigheden aan die niet of nauwelijks aan bod komen bij de studie. Denk hierbij aan snel en effectief vergaderen, plannen, netwerken, managen, professioneel omgaan met bedrijven, en noem maar op. Om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind komt word je begeleid door iemand vanuit het bestuur, die je continu zal voorzien van tips. Tot slot is het ontzettend leuk om met jouw inspanning een activiteit of product neer te zetten voor andere werktuigbouwers en kan je veel energie halen uit de waardering die je krijgt. 

Ben je benieuwd naar wat de verschillende commissies precies doen? Neem dan even een kijkje op de commissie pagina's door rechts op een van de linkjes te klikken. 

Interesse?

Er zijn twee mogelijkheden om je op te geven voor een commissie. Ten eerste kan je natuurlijk altijd een bestuurder aanspreken op ons kantoor of mailen naar info@leeghwater.nl. Je zal dan snel genoeg van ons horen of we een plekje voor je hebben. Daarnaast kan je een bezoekje brengen aan het jaarlijkse commissie interesseborrel, deze staat in het activiteitenoverzicht. Tijdens deze geheel vrijblijvende gratis borrel zullen de bestuurders dan vertellen welke commissies er zijn en wat deze precies organiseren. Als je dan nog steeds geïnteresseerd bent kan je aan het einde van de avond jouw specifieke voorkeuren opgeven. 

Play Store
Windows store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb