Leeghwaternieuws 22 maart 2017

22-03-2017

Mechnificent
1 Maart barstte Mechnificent los. De tiende verdieping van de Maassilo was omgetoverd tot perfecte feestlocatie. Met een goed aantal bezoekers en veel positieve reacties kan Leeghwater terugkijken op een geslaagd feest!

Career week
Tijdens de week van 27 februari heeft de Lecture and Career Committee een aantal interessante trainingen verzorgd voor een selectieve groep van 20 studenten. Trainingen die uiteenliepen van ‘Creative Thinking’ tot salarisonderhandelingen gaven de deelnemers een schop in de richting van persoonlijke ontwikkeling.

Inhousdag Witteveen+Bos
Op donderdag 9 maart verzorgde Witteveen+Bos een inhousedag op hun kantoor in Amsterdam. Naast de case en een aantal presentaties werden de 26 studenten verwend met een goede lunch en een heerlijk diner.

LCC Startup lezing
Maandag 20 maart kwamen er twee startups hun verhaal doen over het opstarten van een bedrijf. Dit waren Kartent en PicNic. Hun inspirerende verhalen gaven de aanwezigen kriebels om zelf ook te gaan ondernemen. Met een afsluitende borrel was het een goede afsluiting van de dag.

Excursie Thialf
De Thialf van Heerema Marine Contractors was in Rotterdam, wat een uitgelegen kans was om een bezoekje te brengen. De Excursie Commissie had een mooi programma geregeld en met 30 Olifanten werd de boot op dinsdag 21 maart bezocht. De grootte van de boot heeft zeker indruk gemaakt!

menu