Onderwijsnieuws 28 februari 2016

06-03-2017

Nationale Studenten Enquête (NSE)
Jouw deelname aan de NSE is belangrijk voor de TU Delft. Je mening over de sterke en verbeterpunten vormen waardevolle input voor nationale onderwijsrankings en interne verbeterplannen. Op deze wijze draag je bij aan de hoge kwaliteit van het onderwijs van de TU Delft. De NSE is de perfecte manier om aan te geven dat je trots bent om op je studie op de TU Delft. Als je de enquête nog niet hebt ingevuld, moet je er snel bij zijn. Hij is namelijk nog geopend tot zondag 12 maart. Check nog snel je mail en vul hem in!

Tentamentrainingen Q3
Zoals elke periode organiseert Gezelschap Leeghwater in Q3 ook weer tentamentrainingen voor twee herkansingsvakken van het eerste en tweede jaar. Om te bepalen welke trainingen wij gaan organiseren, wordt er gekeken naar de voorkeuren van de studenten. Op de Facebook group van Gezelschap Leeghwater is een poll aanwezig met alle vakken van vorige periode. Vul deze poll dus vooral in op goo.gl/51uz1T!

Onderwijspanels
Ben je een bachelor student en wil jij graag je mening geven over je vakken en het onderwijs in het algemeen? Vanaf de volgende week gaan er panels gevormd worden voor Q3 enQ4, deze panels komen een paar keer bij samen komen om de kwaliteit van het onderwijs te bespreken. Heb jij interesse om deel te nemen aan deze panels, kom dan langs op kantoor of stuur een mail naar bachelor@leeghwater.nl voor meer informatie. Wanneer je niet wilt deelnemen aan de panels, maar wel feedback wilt leveren op bepaalde vakken is het natuurlijk altijd mogelijk om dit naar de Commissaris Onderwijs Bachelor te mailen.

menu