Onderwijsnieuws 15 februari 2017

17-02-2017

Boekenverkoop Q3
De boeken voor de derde periode zijn binnen bij Gezelschap Leeghwater en worden vanaf afgelopen dinsdag 14 februari verkocht. Dus heb jij een boek nodig van Numerieke Wiskunde, Systeem en Regeltechniek, Signaalanalyse of Lineaire Algebra? Kom dan langs het Leeghwater kantoor om je boek te kopen!

Master Event
Ben je derdejaars student en van plan om volgend jaar na je bachelor een van de Masterprogramma’s aan de TU Delft te volgen, neem dan een kijkje op het Master Event van de TU Delft, op 9 maart 2017. Tijdens dit Master event zullen er presentaties worden gehouden van de verschillende Masterrichtingen. Een ideale mogelijkheid om je te oriënteren. Ga naar goo.gl/ztfa1V voor meer informatie en om jezelf aan te melden.

Engelse taalvaardigheid docenten TU Delft
Momenteel worden er steeds meer vakken aan de TU Delft in het Engels gegeven. Uit ervaringen is gebleken dat studenten niet altijd tevreden zijn met de Engelse taalvaardigheid van docenten. De VSSD doet op dit moment onderzoek om de omvang van dit probleem in kaart te brengen en de oorzaak te achterhalen. Door middel van het invullen van deze korte enquête, https://goo.gl/forms/OON1hJ4ydwW4UORV2,  kan je bijdragen aan het onderzoek van de VSSD.

The Unexpected Science of Steel and Chocolate - Workshop
Op 13 maart aanstaande is er een workshop over de verrassende eigenschappen tussen de structuur van staal en die van chocolade in het Science Centre. Tijdens de workshop demonstreert een onderzoeker van materiaalkunde (met een hele hete oven van 900 graden) hoe spaken (uit een fiets) smelten en van structuur kunnen veranderen en hoe dit met chocolade gebeurt. Meer informatie kan je vinden op goo.gl/pFz48q.

menu