Leeghwaternieuws 11 januari 2017

11-01-2017

2017, het jaar waarin Gezelschap Leeghwater 150 jaar oud wordt. Het beloofd een fantastisch jaar te worden. Namens het bestuur, de beste wensen! We hopen je vaak te zien op onze excursies, cases, borrels, lunchlezingen, op het kantoor of bij een van onze andere activiteiten.

Dies en slagtandfeest
16 December 2016 was het groot feest. Gezelschap Leeghwater vierde zijn 149ste verjaardag. Overdag stonden we in de foyer waar er een racebaan stond, twee klassieken pinball machines en uiteraard twee voetbaltafels. Naast de spelletjes werd er ook gratis koffie en erwtensoep uitgedeeld. De Mechnificent commissie heeft in de pauze de locatie en het thema bekendgemaakt; op 1 maart zal het feest losbarsten in de Maassilo met het thema Lift Up. Aan het eind van de dag heeft de Kalender commissie, onder het genot van champagne, hun kalender uitgereikt en werd er gratis bier gedronken op de borrel.

Slagtandfeest
Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feest. Na de Dies op de universiteit is er door de IvooCo in de avond het eerste Slagtandfeest georganiseerd. In de Tobbe verzamelden zich een grote kudde Olifant die tot in de late uurtjes hebben gefeest tot een goed eind van de Dies.                                

Commissie Interesse Borrel 2
Op dinsdag 20 december was alweer een Commissie Interesse Borrel. De volgende commissies werden gepresenteerd: EOC, Fun-Reis, Kalender, LCC, Mechnificent, Slurf, University Tour, Lustrum Syposium en de Lustrum Reis Commissie. Wil je graag een commissie doen? Mail dan nog snel naar: secretaris@leeghwater.nl

Algemene Leden Vergadering 2
Tijdens de tweede ALV op 22 december zijn er weer een heel aantal commissies gedechargeerd en geinstalleerd. Met een goede opkomst en interessante opmerkingen en vragen was het een nuttige vergadering. Achteraf zijn we nog met z’n 28en gaan eten in Café de V.

menu