view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Bijles

Heb jij moeite met één van je vakken en wil je graag bijles krijgen van een goed geslaagde medestudent? Of wil je juist zelf een medestudent helpen?
Via dit platform komen studenten die bijles zoeken in contact met studenten die bijles willen geven voor de specifieke vakken. 

Ik zoek bijles

Geef aan voor welk vak je graag bijles zou willen krijgen. Iemand die bijles wil geven kan jou contacten via de mail. Je kan ook het platform in de gaten houden en kijken of er iemand is die voor dat specifieke vak bijles wil geven en contact deze persoon via de mail. 
Als je een student hebt gevonden maken jullie onderling afspraken over betalingen. 

Ik wil bijles geven

Geef aan voor welk vak je bijles wilt geven en upload een screenshot van je cijfer uit Osiris. Iemand die bijles zoekt zal vervolgens contact met jou opnemen. Je kan ook het platform in de gaten houden en kijken of iemand bijles zoekt voor jouw specifieke vak. 
Als je een student hebt gevonden maken jullie onderling afspraken over betalingen. 

Gezelschap Leeghwater brengt alleen studenten met elkaar in contact en is niet direct verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde diensten. 

WB1135 * Dynamica (1e jaar)

Geplaatst op: 12 feb 2019 18:08 Geplaatst door: Harrie van Brandenburg

Beschrijving

Goedendag, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het beter begrijpen van Phyton m.b.t. de dynamica problemen. Niet om het voor te kouwen, maar juist voor verduidelijking.

E-mail

harryvanbrandenburg@hotmail.com
Sioux CCM
Nouryon

Realisatie: verenigingenweb