view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Onderwijsnieuws

Commissaris Onderwijs Bachelor14 maart 2018

Tentamentraining Sterkteleer
Ga je deze periode Sterkteleer herkansen, wil je de stof weer even ophalen en nog wat extra oefenen? Gezelschap Leeghwater organiseert een tentamentraining voor dit vak zodat je helemaal klaar bent voor het hertentamen!

Een oud werktuigbouwkunde student zal de trainingen geven. Elk onderwerp komt aan bod, waarbij eerst de stof kort herhaald wordt en er daarna kan worden geoefend aan opdrachten zoals je die in het tentamen zou kunnen verwachten. Deze opdrachten worden daarna gezamenlijk besproken.

De training wordt twee keer gegeven, namelijk op donderdag 29 maart en woensdag 4 april, dus je kan zelf bepalen of je de training graag vlak voor het tentamen volgt of iets eerder. Schrijf je hier in.

Nationale Studenten Enquête
De enquête is inmiddels gesloten en meer dan 270.00 studenten uit heel Nederland hebben hun mening gegeven over hun studie en onderwijsinstelling. De resultaten zullen op 24 mei per opleiding bekend gemaakt worden op studiekeuze123.nl Ook zullen de resultaten teruggekoppeld worden aan de onderwijsinstellingen.

VIRO
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb