view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Onderwijsnieuws

Commissaris Onderwijs Bachelor28 februari 2018

Workshop studie(her)keuze
Ben je gestart met je studie aan de TU Delft, maar heb je twijfels of je in de juiste studie zit? Weet je al dat je wilt switchen, maar weet je niet welke opties je nu hebt? Op 13 en 26 maart zal er een workshop studie(her)keuze gegeven worden. Aanmelden kan op Brightspace door naar ‘collaboration -> groups -> available groups’ te gaan.

Boekenmarktplaats Gezelschap Leeghwater
Wil jij je boeken van de tweede periode verkopen of ben je opzoek naar de boeken voor het derde kwartaal? Kijk eens op de boekenmarktplaats van Gezelschap Leeghwater, www.leeghwater.nl/boekenmarktplaats. Hier kan je namelijk wat geld terugverdienen voor je boeken of boeken overkopen van medestudenten.

Maart Master Maand
Ben je bijna klaar met je bachelor, maar heb je nog geen idee welke master het beste bij je past? Kom dan naar de 3mE Maart Master Maand. Vanaf 12 tot en met 29 maart zijn er in de lunchpauzes voorlichtingen van 45 minuten over een masteropleiding. Iedere master of track binnen de faculteit komt aan bod.

Bekijk het rooster op 3me.tudelft.nl/mastervoorlichting en meld je aan voor de presentaties over jouw interessegebieden. Als je aangemeld bent, staat er een lunch voor je klaar bij collegezaal A.

Wil je informatie over een master aan een andere faculteit dan 3mE? Kom dan naar het TU Delft Master Event op donderdag 15 maart. Meer informatie en aanmelden: masterevent.tudelft.nl.

VIRO
Alliander link-logo
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb