view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Onderwijsnieuws

Commissaris Onderwijs Bachelor15 februari 2018

Boeken Q3
Sinds afgelopen maandag zijn de boeken voor Q3 weer beschikbaar. Boeken voor Signaalanalyse, Kansrekening & Statistiek, Dynamica en Lineaire Algebra zijn deze periode dus te verkrijgen op het Leeghwater kantoor!

Whatsapp
Vanaf heden kan je met een vraag, opmerking of klacht over het onderwijs, de faculteit en dergelijke ook bij ons terecht via de WhatsApp! Je kan ons appen op 015 278 6501 en we zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

NSE
De Nationale Studenten Enquête is dé kans om je mening te geven over je studie. De resultaten van deze enquête worden teruggekoppeld naar de universiteit en met deze feedback wordt dan aan de slag gegaan. Check dus snel je mail voor de link of ga naar nse.nl voor toegang.

Kwaliteitszorgenquête
Een andere enquête die direct bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs is de kwaliteitszorgenquête. Deze staat na de laatste tentamens twee weken open, zodat jij specifiek je feedback kan geven over de vakken die je gevolgd hebt. Deze feedback is erg waardevol voor de docent en het onderwijs, dus bekijk je mail voor de link naar de enquête.

Maart Master Maand  
Ben je bijna klaar met je bachelor, maar heb je nog geen idee welke master het beste bij je past? Kom dan naar de 3mE Maart Master Maand. Op verschillende dagen in maart zijn er in de lunchpauzes voorlichtingen van 45 minuten over een masteropleiding. Iedere master of track binnen de faculteit komt aan bod.

Bekijk het rooster op 3me.tudelft.nl/mastervoorlichting en meld je aan voor de presentaties over jouw interessegebieden. Als je aangemeld bent, staat er een lunch voor je klaar bij collegezaal A.

Wil je informatie over een master aan een andere faculteit dan 3mE? Kom dan naar het TU Delft Master Event op donderdag 15 maart. Meer informatie en aanmelden: masterevent.tudelft.nl.

VIRO
Alliander link-logo
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb