view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Leeghwaternieuws 17 januari

17 januari 2018

Inmiddels is de Lustrumweek voorbij. Het was een groot succes, alle activiteiten en lezingen waren druk bezocht. We hebben al ontzettend veel positieve reacties ontvangen. In de vakantie heeft het bestuur genoten van haar welverdiende rust, zodat het nieuwe jaar weer vol goede moed gestart kan worden. Inmiddels zijn we al weer in de derde week van het nieuwe jaar en hebben we een aantalactiviteiten achter de rug. 

Opname 'Weet ik Veel'
Met een grote groep Olifanten zijn we aanwezig geweest bij de opname van de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Weet ik veel'. De kennisquiz gepresenteerd door Linda de Mol. In dit programma worden drie BN'ers getest op hun kennis. Ondertussen doen alle studenten in de zaal ook mee. In de finale ronde speelt de beste BN'er om geld. Dit geld gaat naar een goed doel. Als hij/zij dan drie fouten maakt neemt de student die het best gescoord heeft het stokje over. Deze speelt nog meer geld bij elkaar voor het goede doel en neemt zelf ook een zakcentje mee naar huis. Het was een gezellige boel en we hebben maar weer bewezen wat een ijzersterk geheugen Olifanten hebben. Ben je benieuwd wie er uiteindelijk met een zak geld naar huis is gegaan en hoe we het gedaan hebben? Kijk dan op zaterdag 20 januari naar de uitzending! 

Diës receptie van de TU
Afgelopen vrijdag was de diësreceptie van de TU. Hier werd de nieuwe rector, Tim van der Hagen, ceremonieel geïnstalleerd. Vervolgens heeft hij het beleid voor de komende zes jaar gepresenteerd in een ludieke presentatie. 

Algemene leden vergadering 2 
De tweede algemene leden vergadering verliep soepel. Een groot aantal commissies is probleemloos geïnstalleerd. De sfeer was ontzettend goed en we zijn achteraf gaan eten met de aanwezigen. Mocht je de notulen willen inzien, stuur dan een mail naar secretaris@leeghwater.nl. 

Commissie Interesse Borrel 
Gister avond was al weer de interesse borrel voor de februari commissies. Heb je deze nou gemist? Niet getreurd, kom even langs op kantoor om je interesse aan te geven of stuur een mailtje naar secretaris@leeghwater.nl! 

VIRO
Talenture
Arcadis banner E-business Jan

Realisatie: verenigingenweb