view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Leeghwater Nieuws 27 november

28 november 2017

Lustrumweek
Er wordt hard gewerkt aan een epische lustrumweek. Deze week wordt afgetrapt door het gala op 15 december. Het gala zal plaatsvinden in de faculteit en als je nog geen kaartje hebt, is dit het moment! Gedurende de lustrumweek zullen er iedere dag verschillende activiteiten zijn in en om faculteit.. Zorg dus dat je die week iedere dag even langs de faculteit komt en niets mist! 

Ouderdagen
De ouderdagen zijn dit jaar ook al weer succesvol gestart. In totaal worden er zo'n 150 ouers rondgeleid over de faculteit, zo kunnen ze zien waar hun kind eigenlijk terecht gekomen is en wat voor een omgeving het is, 

EOC kroegentocht 
De Eerstejaars Opvang Commissie van het 149ste bestuur heeft alweer zijn laatste activitieit neergezet. Zij hadden een zogenaamnde 'on-campus' tour georganiseerd, die, in samenwerking met andere studie verenigingen, langs een groot aantal faculteitskroegen ging. Al met al ws het een enerverende avond waar het bier rijkelijk vloeide. 

Careerweek 
Het Gezelschap heeft zich ook weer gefocust op het verbreden van de studenten en de voorbereidingen op eerste sollicitaites en baanmogelijkheden. Zo was er een training baanorientatie van talenture, Connetix gaf een pitch- en een sollicitatie training, Brunel was er om de deelnemers alles te leren over personal branding. Ook de trainingen salaris onderhandeling en stressmanagement vielen in goede aarde. 

Medewerkersdag 
Om de medewerkers en de faculteit de bedanken voor wat ze in de loop der jaren allemaal voor het Gezelschap betekend hebben, werd in het kader van het 150 jarig bestaan de medewerkersdag georganiseerd. De hele middag was de faculteit open voor alle medewerkers, partners en hun kinderen. Er waren rondleidingen, lezingen en verscheidene activiteiten. 

VIRO
Talenture

Realisatie: verenigingenweb