view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Onderwijsnieuws

Deanne van der Slikke01 november 2017

Studeren op 3mE
Tijdens de tentamenperiode zijn de instructiezalen op 3mE geopend om te studeren. Bij het servicepunt wordt elke dag vermeld welke zalen open zijn.

OCWB
Elke opleiding heeft een opleidingscommissie, zo ook Werktuigbouwkunde. In de OCWB zijn studenten en docenten van de opleiding 50/50 vertegenwoordigd. De opleidingscommissie bewaakt de kwaliteit van de opleiding en is het klankbord voor de opleiding. Ook adviseert zij de opleidingsdirecteur en de decaan over alle aspecten van het onderwijs in de opleiding en verschillende reglementen en sinds dit jaar heeft de OCWB daar zelfs instemrecht op. Op dit moment is de OCWB nog op zoek naar een nieuw studentlid, dus ben jij geïnteresseerd in deelname aan de OCWB of wil je meer informatie over de OC? Stuur een mail naar bachelor@leeghwater.nl met een korte motivatie en dan hoor je snel meer!

Study Abroad
Wil je tijdens je studie naar het buitenland? Van maandag 13 november t/m woensdag 15 november geeft het International Office tijdens de lunch informatiesessies over minors en internships in het buitenland. Kijk op http://studenten.tudelft.nl/en/students/faculty-specific/3me/study-abroad voor de details. 

VIRO
Alliander link-logo
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb