view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Leeghwaternieuws

26 oktober 2017

App
Naast de site is er nu ook de Leeghwater app. Op deze app kan je je makkelijk inschrijven voor activiteiten, het leeghwater nieuws volgen en de foto's van alle activiteiten bekijken. De app is volledig gratis te downloaden voor android, ios en windowsphone. De app is makkelijk te vinden onder de naam 'Gezelschap Leeghwater'. Je logt in met dezelfde inloggegevens als op de website.

      

Mascotte 
Nog iets nieuws in de Leeghwatercollectie is 'Lotte de mascotte'. Dit prachtige Olifantenpak zal vanaf nu op een groot aantal activiteiten aanwezig zijn. Zo worden we nog herkenbaarder als Leeghwater. Ze heeft haar debut al gemaakt op de dagrally afgelopen weekend. 

Lunchlezing Prodrive Technologies
Na een geslaagde excursie kwam Prodrive Technologies langs voor een lunch lezing. Het is een snel groeiend bedrijf met ontzettend veel mogelijkheden. De lezing was dan ook drukbezocht. Mocht je ook geintersseerd zijn in lunchlezingen hou dan de activiteiten op de website of in de app goed in de gaten. 

Dagrally
Afgelopen weekend vond de dagrally plaats. Dit was het afsluitende evenement van Rally 149. Met zo'n honderd deelnemers was het zeker een succes. De rally reed langs de rotterdamse havengebieden en door het binnenland. De tocht eindigde in het Westland, niet ver van huis.  

VIRO
Alliander link-logo
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb