view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Leeghwaternieuws

11 oktober 2017

Nuldejaarsjaarsweekend 
Het nuldejaarsweekend was dit jaar wederom een succes. Van de 600 aankomend eerstejaars waren er ongeveer 380 op het weekend. Het kraaiennest stond weer vol met tenten en natuurlijk een grote feesttent in het midden. De eerste dag is er een tal van excursies geweest naar uiteenlopende werktuigbouwkundige bedrijven voor een eerste kennismaking met wat de studie je kan brengen. Vervolgens zijn er een hoop gezellige activieiten op het kamp geweest om de laatste avond af te sluiten met het zwembadfeest en een groot kampvuur. 

Nieuw Bestuur 
Het nieuwe bestuur is al ruim een maand fulltime bezig. Aangezien dit jaar een lustrumjaar is zitten we met acht personen op het kantoor. De achtste bestuurder is de Commissaris Lustrum, hij is verantwoordelijk voor alle activiteiten die speciaal voor het lustrum georganiseerd worden. Zo komt er een tentoonstelling in de foyer, een uitgebreide lustrumweek rondom de dies natalis, een gala en nog veel meer bijzondere activiteiten. Hou hiervoor goed het activiteiten overzicht in de gaten.
Meer over het nieuwe bestuur kan je hier lezen.  

Leeghwater Techniek Festival 
De aftrap van het lustrum was 28 september met het Leeghwater Techniek Festival. Op deze dag stonden er verschillende interessante bedrijven met een stand op het festival. Ook stonden er oldtimers en een stoomtreintje. Daarnaast stonden onze lustrum sponors met gave stunts. Zo had huisman een kraan mee waar ze de festival gangers tot 40 meter hoogte takelde. Exxon had een formule 1 simulator meegenomen. Aan het eind van de dag ging de DJ-set aan en werd er afgesloten met een borrel. 

September commissies gevraagd 
Als bestuur kunnen we natuurlijk niet alle activiteiten in ons eentje organiseren, daarom hebben we naast actieve leden die deelnemen aan onze activiteiten ook een hoop commissie leden. Afgelopen maandag zijn de nieuwe september commissies gevraagd. Zij zullen vol enthousiasme beginnen aan hun taken. Na alle vraagacties zijn we gezamenlijk naar het Slagtandfeest in de Ciccionina geweest. Het feest was een daverend succes. 

VIRO
Talenture

Realisatie: verenigingenweb