view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Master

Gezelschap Leeghwater heeft een lange historie op het gebied van het onderwijs. Omdat er op de faculteit 3mE zoveel masters zijn die vertegenwoordigd worden door onze commissarissen onderwijs is er sinds het academisch jaar 2009-2010 een verdeling gemaakt tussen de Commissaris Onderwijs Bachelor en de Commissaris Onderwijs Master. Dit om het masteronderwijs de aandacht te bieden die het verdient. De Commissaris Onderwijs Master voor het academisch jaar 2017-2018 is Coen Bakker.

Als je klachten, opmerkingen of verbeterpunten hebt op het gebied van het master onderwijs, laat het hem dan weten, mail naar master@leeghwater.nl of kom langs kantoor en spreek hem aan! 

Masters

De masters op de faculteit 3mE zijn als volgt opgebouwd.

Masterkeuze

De TU Delft organiseert twee keer per jaar een Master Event welke plaatsvindt in de Aula van de TU Delft. Het eerste event van het academisch jaar vindt plaats in november en de tweede in april. Hier kan je je oriënteren op alle masters die aan de TU Delft gegeven worden. Algemene informatie over het event is te vinden op https://www.tudelft.nl/onderwijs/voorlichting-en-ervaren/master-event/.

Op 3mE zelf hebben we de Maart Master Maand. In de maart worden een maand lang lunchlezingen gegeven van de verschillende masters en tracks die we binnen de faculteit hebben. Inschrijven kan van te voren en dan zal er een heerlijk lunchpakketje voor je klaar staan. Op de volgende website kan je meer informatie over de Maart Master Maand vinden: https://www.tudelft.nl/3me/studeren/voorlichtingsactiviteiten/mastervoorlichting-3me/.

VIRO
Play Store
App store
Windows store

Realisatie: verenigingenweb