view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Planning

Het weekend kost 92,50 euro. En daar krijg jij heel wat voor terug! Allereerst zijn dit de kosten voor het lid worden van de studievereniging Gezelschap Leeghwater voor de rest van jouw studententijd. Hier kun jij met korting je studieboeken halen en ook worden er veel leuke excursies, lezingen en activiteiten georganiseerd. Daarnaast is al het eten en drinken op het weekend inbegrepen! Verder zorgen wij voor onderdak, activiteiten en excursies en een prachtige overall die jij je hele studie nodig hebt om in de werkplaats te kunnen werken.

De algemene planning van het weekend is als volgt:

Op vrijdagochtend is de ontvangst op de faculteit 3mE, vervolgens ga jij met een groep op excursie naar een werktuigbouwkundig bedrijf om een indruk te krijgen van de bedrijfswereld op het gebied van werktuigbouwkunde. Daarna gaan we activiteiten doen op het kamp en ´s avonds eten we met zijn allen. Hierna is er een biercantus die wordt doorgezet in een groot feest: het Mini-Mechnificent.

Op zaterdag zullen de commissies van Gezelschap Leeghwater naar het kamp komen om zich voor te stellen. Door middel van spellen maak je kennis met de veelzijdigheid van de vereniging. Na de lunch zal er een festival plaatsvinden waar ruimte is om te chillen en elkaar, commissies of een paar bedrijven die langs komen te leren kennen. Daarna zal er gegeten worden en ´s avonds is er een illustere activiteit op een externe locatie. Daarna zal er het kampvuur worden aangestoken en zullen we onder het genot van Olifant goede gesprekken voeren.

Op zondag ga jij een OWee groep vormen met alle nieuwe mensen die jij in de loop van dit Olifantastische weekend hebt ontmoet en zullen we het terrein gaan afbouwen . Daarna kunnen jullie je gaan voorbereiden op de prachtige OWee die gaat beginnen.

VIRO
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb