view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Over de NuCo

Het Nuldejaarsweekend is een bijzonder fenomeen waar radeloze komende eerstejaars zich tot een sterke kudde olifanten vormen. Dit hele weekend zal vol zitten met Olifantastische activiteiten zoals het wel befaamde “grote lijnenspel”, de (niet zo) simpele fietstochten, leuke spellen en de mysterieuze avondprogramma’s. Zoals elke andere olifant zich herinnert zal het een weekend zijn waar het goud gele middel rijkelijk zal vloeien, vanaf de avontuurlijke middagen tot aan de late onvergetelijke nachten.

Naast het ontmoeten van je toekomstige medestudenten zul je op dit weekend kennis maken met Gezelschap Leeghwater. Hierbij ligt de focus vooral op het kennismaken met de vele commissies en de zoektocht naar eventueel potentiële commissieleden. Dit is erg belangrijk, want onze mooie studievereniging zou niet kunnen bestaan zonder alle commissies die zij rijk is.

Al sinds 1981 wordt het Nuldejaarsweekend georganiseerd en ook dit jaar mocht een thema niet ontbreken! Dit jaar zal de NuCo jullie meenemen naar de jungle met het thema Freek Fant in het wild. Neem dus allemaal je favoriete jungle dier mee en bereid je voor op een groot avontuur. Hieronder kan je alvast de aftermovie van afgelopen jaar bekijken!

Tot op het weekend!

Met opgeheven Slurf,

Floorworm Redel                 Voorzitter
Femkever van Engen          Secretaris
Thomedaris Gietelink         Penningmeester
Timpala de Vlieger              Commissaris Logistiek
Legudaan Wijffels               Commissaris Inventaris
Yarguar Lyppens                 Commissaris Extern
Deadder van der Slikke      QQ’er
 

NuCo_Aftermovie2017 from Commissaris Voorlichting on Vimeo.

 

VIRO
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb