view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

FAQ

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail naar nuco@leeghwater.nl

Wat is het verschil tussen de OWee en het Nuldejaarsweekend?
Het Nuldejaarsweekend is het eerstejaarsweekend van de studie Werktuigbouwkunde en zal plaats vinden van 17 t/m 19 augustus. Je zal hier dus kennismaken met je studiegenoten en studievereniging. De OWee (ontvangstweek) sluit direct aan op het Nuldejaarsweekend, van 19 t/m 23 augustus, en is bedoeld om komende studenten kennis te laten maken met Delft: de stad, het studentenleven en alle verenigingen. Meer informatie over de OWee kan je vinden op www.owee.nl

Het is mogelijk om aan beide delen los mee te doen. Alle inschrijvingen gaan via de OWee (dus ook als je alleen naar het Nuldejaarsweekend wilt komen), via de website www.aanmelder.nl/owee_2018

Waarom een Olifant?
De Olifant is hét symbool voor Gezelschap Leeghwater. Op het weekend zal uitgebreid uitgelegd worden waarom een Olifant Werktuigbouwkunde zo goed symboliseert.

Wat is het thema dit jaar??
Dit jaar is het thema Freek Fant in het wild! De NuCo zal gedurende het hele weekend te herkennen zijn aan hun sexy panterprint badjassen. Neem zelf vooral je knuffeldier, tijger onesie en verrekijker mee!

Hoe laat begint het weekend?
Omdat we met een grote groep zijn, zullen er meerdere shifts zijn voor de ontvangst. De precieze tijd krijg je te horen als je je ingeschreven hebt, dit zal variëren tussen 9 en 11 uur ’s ochtends. Mocht je pas later aan kunnen sluiten, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of dit mogelijk is.

Help! Ik kan niet mee, kan ik me nu wel bij Gezelschap Leeghwater inschrijven?
Als je meegaat op weekend ben je automatisch ingeschreven bij Gezelschap Leeghwater. Dit betekent onder andere dat je korting krijgt op boeken en dat je deel kan nemen aan activiteiten. Mocht je niet mee gaan op Nuldejaarsweekend, dan kan je altijd langs komen op het kantoor op 3mE om je in te schrijven.

VIRO
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb