view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Komend student

Welkom op de site van het Nuldejaarsweekend 2018! Dit jaar zal het weekend plaatsvinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 augustus 2018.

Na jaren op de middelbare school te hebben gezeten is het nu eindelijk tijd voor jouw studententijd! Je staat op het punt om te beginnen aan de leukste tijd van je leven, met de mooiste studie die er bestaat: Werktuigbouwkunde. Daarnaast is Delft een fantastische studentenstad, met vele verenigingen waarmee je tijdens de OWee kennis kan maken.

Het Nuldejaarsweekend wordt georganiseerd door Gezelschap Leeghwater, de studievereniging van Werktuigbouwkunde. Dit weekend is bedoeld om jou de ideale voorbereiding te geven op de rest van je eerste jaar. Je zal kennis maken met de studie, Gezelschap Leeghwater, het studentenleven en je toekomstige studiegenoten. Daarnaast vorm je tijdens het weekend je OWee-groepje.

Het belooft een ontzettend gezellig weekend te worden met all-inclusive excursies naar technische bedrijven, feesten, overnachtingen, gratis bier en andere leuke activiteiten. Het is een combinatie van gezelligheid en serieuze activiteiten, een Fantastisch weekend dat jij mee moet maken om jouw tijd in Delft perfect te beginnen!

Wij hebben er zin in!

Met opgeheven Slurf,
NuldejaarsCommissie 2018

VIRO
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb