view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Samenwerken Bedrijven

Samenwerken Bedrijven en Gezelschap Leeghwater

Gezelschap Leeghwater staat altijd open voor samenwerkingen met bedrijven. Wij willen namelijk aan onze studenten de mogelijkheid bieden om te laten zien wat de mogelijkheden in het bedrijfsleven zijn. Met momenteel zo'n 3500 studenten Werktuigbouwkunde zijn wij de grootste studievereniging van Delft en hebben daardoor een enorm bereik binnen de TU Delft. Wat verder de studie Werktuigbouwkunde typeert, is dat het een erg brede studie is waarin veel verschillende wiskunde en natuurkunde vakken gevolgd worden en ook nog eens in de prakijk moeten worden toegepast. Denk hierbij aan statica, dynamica, stromingsleer, mechatronica en ga zo maar door. Hierdoor is de werktuigbouwer een allround technische student met een sterk analytisch denkvermogen die op ontzettend veel vlakken te werk kan gaan.

Doordat Werktuigbouwkunde zo'n brede maar wel diepgaande studie is, zie je dat onze studenten bij een ontzettend breed scala aan bedrijven terechtkomen. 

Bent u geinteresseerd in een samenwerking met Gezelschap Leeghwater? Bel of mail dan gerust naar onze Commissaris Externe Betrekkingen, Pierre-Antoine Denarié!

Mail: extern@leeghwater.nl
Tel: 015-2783060

Sioux CCM
Nouryon
Alliander

Realisatie: verenigingenweb