view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Junior elektrotechnisch ontwerper

Bedrijf
Arcadis
Type
Job
Locatie
Nederland
Sector
Overig
Website
http://www.werkenbijarcadis.nl

Omschrijving

Ben je een enthousiaste, leergierige junior CAD - Revit tekenaar / engineer op het gebied van elektrotechnische installaties en wil je Arcadis Building Services Asset Consultancy (BSAC) serieus mee helpen verder op de kaart te zetten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Als junior CAD en BIM / Revit tekenaar / engineer elektrotechnische installaties maak je binnen een ontwerpteam onder begeleiding van ervaren engineers de basisopzet van de installaties. Je bent mede verantwoordelijk voor de opzet van installatietechnische schema’s en vervaardig je allerhande berekeningen.
Daarnaast draag je bij aan het vervaardigen van de meest voorkomende berekeningen als bijvoorbeeld voor de verlichtingsinstallatie, bekabeling en railkoker systemen, schakel- en verdeelinrichtingen. Tevens draag je mede zorg voor het ge-update houden van alle standaard ontwerpdocumenten en ben je verantwoordelijk voor de opzet van de installaties in CAD en/of Revit binnen het projectteam. Je bent onderdeel van een multidisciplinair ontwerpteam en werkt direct samen met werktuigkundige ontwerpers, regeltechnische specialisten en overige om te komen tot een doordacht en hoogwaardig integraal ontwerp.

Het profiel
Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met ambitie en enthousiasme om zichzelf te ontwikkelen binnen het vakgebied.  De volgende gedragskenmerken spelen een nadrukkelijke rol bij het uitoefenen van deze functie:

 • Leergierig: Je wil het vak goed doorgronden en gaat een nieuwe uitdaging hierin of onbekende materie niet uit de weg.
 • Zelfstandig: Je bent in staat om een technisch vraagstuk te beoordelen en een eerste aanzet tot aanpak op te zetten, die je dan bespreekt met een senior specialist.
 • Communicatief: Je kan je eigen werkzaamheden en uitkomsten van ingewikkelde berekening goed overbrengen naar je begeleider of teamlid zowel mondeling als in een rapportage.
 • Creatief: Je komt met adequate creatieve oplossingen, ook als deze niet voor het oprapen liggen.
 • Technisch onderlegt: je beschikt over de basiskennis op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische installaties.

Jouw perspectief heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en bevoegdheid om de rol van junior CAD en BIM / Revit tekenaar / engineer op niveau te bekleden.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een mbo, hbo of universitair werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding elektrotechniek of gelijkwaardig verkregen door werkervaring.
 • Je bent schoolverlater of hebt maximaal vier jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je bent analytisch goed en hebt affiniteit met het opstellen van rapportages en kennis van Autocad. Je bent flexibel en hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling.
 • Je bent in staat de vraag achter de vraag te doorgronden om van daaruit een onderzoektraject te starten, te doorlopen en tot een goed einde te brengen.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Standplaats voor deze functie is in overleg. Het team opereert vanuit Rotterdam, Maastricht, Den Bosch en Amersfoort.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

De organisatie is veeleisend en dat betekent dat we naast het verbeteren van inhoudelijke kennis ook veel aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling. In de praktijk streven we ernaar om de medewerkers voldoende perspectief te bieden om zichzelf zakelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

De primaire verantwoordelijkheid voor ontwikkeling ligt bij jou als professional. Binnen Arcadis zijn er vele mogelijkheden, kansen en richtingen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn leidinggevenden voortdurend bezig om een fijne werkomgeving te creëren met als doel eenieder vanuit zijn/haar kracht en talenten te laten groeien.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jochem Beltman, recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 2706 0553 of via jochem.beltman@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

VIRO
PPMselect

Realisatie: verenigingenweb