De Delftse Bedrijvendagen

De Delfste Bedrijvendagen is de grootste technische carrièrebeurs voor banen, stages en afstudeeropdrachten van de Benelux. Elk jaar is De Delftse Bedrijvendagen voor meer dan 3300 Delftse studenten dé start van hun carrière. Ook ter orientatie of een stage biedt De Delftse Bedrijvendagen je een unieke kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met hoog aangeschreven bedrijven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris van DDB via onderstaande contactgegevens, of kijken op www.ddb.tudelft.nl

Activiteiten

Sollicitatietrainingen 11-13 februari
Oriëntatiedagen 17-19 februari
Inhousedagen 28 april t/m 12 mei
Koffiegesprekken 23 maart t/m 3 april

Bestuur

De Delftse Bedrijvendagen is ontstaan uit twee losstaande beurzen: ‘De Bedrijvendagen Delft’ en het ‘Bedrijvencarré’. Deze werden georganiseerd door verschillende studieverenigingen verbonden aan de TU Delft. Op aanraden van het bedrijfsleven besloten vijf studieverenigingen in 1995 samen één grote bedrijvenbeurs te gaan organiseren. Deze verenigingen vormen nu samen 'het Pentagon'. Die bestaat naast Gezelschap Leeghwater (Werktuigbouwkunde) uit Technologisch Gezelschap (Scheikundige Technologie), Vereniging voor Technische Physica (Technische Natuurkunde), V.S.V. Leonardo da Vinci (Lucht- en Ruimtevaarttechniek) en W.I.S.V.  Christiaan Huygens (Wiskunde en Informatica). Per studievereniging neemt één bestuurslid zitting in het bestuur van De Delftse Bedrijvendagen. Deze mensen hebben dus zitting in twee besturen tegelijkertijd.

Functies

Functie Naam Vereniging
President Carsten van de Kamp Vereniging voor Technische Physica
Secretaris Floor Redel Gezelschap Leeghwater
Thesaurier Florianne Wiegel Technologisch Gezelschap
Commissaris Promotie Tessa Mennink V.S.V. Leonardo Da Vinci
Commissaris IT Boaz van der Vlugt W.I.S.V. Christiaan Huygens

Bedrijven Informatie Team

Het Bedrijven Informatie Team, ook wel het BIT, ondersteunt het bestuur van De Delftse Bedrijvendagen bij hun organisatie. Zij helpen mee door promo gadgets te verzorgen; het bedrijvenboek te maken en te ondersteunen bij de algehele organisatie. Elk jaar is het BIT, evenals het bestuur van DDB, samengesteld uit één afgezant van elk van de vijf organiserende studieverenigingen. Dit jaar vertegenwoordigt onze eigen Jesse Niers ons Gezelschap in het Bedrijven Informatie Team. 

Functies

Functie Naam Vereniging
President Jesse Niers Gezelschap Leeghwater
Secretaris en Commissaris Extern Mike van Vliet Vereniging voor Technische Physica
Commissaris gadgets Bram Dikker W.I.S.V. Christiaan Huygens
Commissaris Lay-out Jacob Woltjer Technologisch Gezelschap
Commissaris Social Media Femke Middelhoek V.S.V. Leonardo da Vinci
QQ'er Tessa Mennink V.S.V. Leonardo da Vinci

Contact

Als u contact op wil nemen met het DDB-Bestuur kunt u de secretaris van het bestuur, Floor Redel, benaderen.

Secretaris secretaris-ddb@tudelft.nl 015-2781900

Als u contact op wil nemen met het Bedrijven Informatie Team dan kunt u contact opnemen met de president van het BIT, Jesse Niers. 

President bit-ddb@tudelft.nl

Partners

menu