view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Reizen

 • 03-08 mei

  Business Tour 2018

  Reizen

  Wat: serieuze 6-daagse reis met zes bedrijven en een gezellig weekend
  Wie: 3e jaars en ouder
  Kosten: 90 euro (inschrijfkosten 25 euro)

  Business Tour 2018
 • 23-29 mei

  Buitenlandreis - Vol! - Reservelijst geopend!

  Reizen

  Dit jaar zal de meest fantastische reis van Gezelschap Leeghwater plaatsvinden van 23 t/m 29 mei. We gaan dit jaar met 32 olifanten rondtrekken door 3 landen: Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. We starten uiteraard in Delft en reizen dan via Stuttgart en München naar Wenen, waar we het weekend zullen verblijven. Vanuit Wenen gaan we door naar Praag, om vervolgens via Leipzig weer terug te reizen naar Delft.

  Terwijl we van stad naar stad reizen zullen we uiteraard ook bedrijven bezoeken en niet zomaar bedrijven! We gaan onder andere naar MAN , Airbus en John Deere. De kosten voor deze illustere reis zijn €220,-. Hierbij is alles inbegrepen, dus overnachtingen, eten/drinken en vervoer. Souvenirs natuurlijk niet. De aanbetaling is €45,-.

  Mocht je nog vragen hebben over de reis of andere zaken, dan kan je ons altijd mailen op excursion_tour@leeghtwater.nl.

 • 23 juli  t/m  12 augustus

  Lustrumreis - Vol!

  Reizen

  De Lustrumreis, de reis die de kroon spant wanneer het gaat om de reizen binnen Leeghwater, is een 3-weekse intercontinentale reis. Deze reis zal het 30e lustrumjaar afsluiten in de zomer van 2018.

  Samen met 30 olifanten en 3 professoren zal de lustrumreis op avontuur gaan om te zien hoe de lokale prachtige Werktuigbouwkunde in theorie en praktijk wordt toegepast. Tijdens de reis zullen we niet alleen toekijken, maar ook diepe sporen achterlaten. De meegereisden zijn namelijk allemaal eind bachelor of masterstudenten en zullen zich niet inhouden om de universiteiten, bedrijven en mensen te voorzien van hun kennis. De olifanten brengen natuurlijk buiten hun kennis ook sfeer met zich mee en dit zal zich vaak tonen gedurende de reis.

  De volgende Lustrumreis zal plaatsvinden in de zomer van 2018. De locatie van deze reis is het uitgestrekte en verre Australië. Dit is natuurlijk een gelegenheid om een reis te ervaren die nooit meer vergeten zal worden. De uitverkoren reizigers zullen een case van 100 uur per persoon binnen het bedrijfsleven afronden in duo's om hun kennis aan te tonen voor vertrek. De ervaring opgedaan tijdens deze case zal natuurlijk tijdens de reis veelvuldig worden besproken. Buiten de case zal een eigen financiële bijdrage van 1 000 euro worden gevraagd.

  Lustrumreis - Vol!
VIRO
App store
Windows store
Magnet.me

Realisatie: verenigingenweb