view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

FUTURE FLUX FESTIVAL

Algemeen
Datum:  15 juni 12:00  t/m  19:00  uur

Het Future Flux Festival is een festival voor nieuwsgierige mensen en een platform voor nieuwe ontwikkelingen in het gebied van technologie en innovatie. Het festival bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er sprekers met inspirerende verhalen en is door de hele loods van RDM van alles te zien op het gebied van technologie. Er zijn meer dan 100 mensen met verschillende thema's die de nieuwste projecten laten zien waar zij aan werken en wat hun beeld van de toekomst is. Stap op ze af en ervaar en probeer zelf wat de toekomst voor ons zal zijn. 

Het festival zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Deze grote ruime is rijk aan industriële historie en is in hoog tempo aan het evolueren tot een prominente plek waar industrie, creativiteit en innovatie samenkomen. 

Dit alles maakt het festival tot een prachtige plek voor de werkuitgbouwkundestudent. Mits we genoeg aanmeldingen hebben via Gezelschap Leeghwater, dan wordt er gratis vervoer geregeld vanuit Delft naar het festival in Rotterdam. Schrijf je dus snel in!

Zou je graag nog meer informatie over bijvoorbeeld het programma of de locatie willen? Ga dan naar https://www.futurefluxfestival.nl/!

 

Sioux CCM
prodrive
Nouryon
NAM

Realisatie: verenigingenweb