view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Hoofdsponsoren Bedrijvendiner

Lustrum
Datum:  01 juni 19:00  t/m  22:00  uur

Dit jaar bestaat onze vereniging inmiddels alweer 150 jaar en dat wordt gevierd met diverse activiteiten. Dit prachtige jaar kan echter niet worden gerealiseerd zonder de steun uit het bedrijfsleven. Samen met onze twee hoofdsponsoren Huisman en Exxonmobil hebben wij er voor gezorgd dat Gezelschap Leeghwater dit jaar goed op de kaart wordt gezet.

Één van deze lustrumactiviteiten is het Hoofdsponsoren Bedrijvendiner. Deze activiteit biedt een unieke kans om kennis te maken met twee bedrijven die al jarenlang een goede band hebben met Gezelschap Leeghwater. Zij zullen zich presenteren aan alle deelnemers en staan tijdens het gehele diner open voor vragen die jij graag zou willen stellen. 

Huisman, van origine een familliebedrijf gevestigd in Schiedam, is een wereldspeler in de gas & olie, duurzame en civiele industrie. Producten die zij leveren zijn onder andere kranen, pijpenlegger apparatuur, boor apparatuur, lieren, scheepsontwerpen en overige speciale projecten. De amerikaanse oliegigant Exxonmobil, gefuseerd uit Exxon en Mobil is het moederbedrijf van de tankstations Exxon, Mobil en Esso rond de gehele wereld. Het behoort tot een van de zes grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen.

Ben jij benieuwd wat deze bedrijven te bieden hebben? En wil jij graag kennismaken met de bedrijven die ons 30e Lustrum mede mogelijk gemaakt hebben?

Schrijf je dan in mét een motivatie waarom jij graag bij dit diner zou willen zijn en waarom jij Huisman en Exxonmobil beter zou willen leren kennen. Bij een teveel aan inschrijvingen zal er een selectie plaatsvinden waarbij naar de motivatie gekeken zal worden. Hierover krijg je dan tijdig een bericht.

VIRO
Play Store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb