view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Vrouwen Bedrijvendiner

Algemeen
Locatie: 't Postkantoor
Datum:  05 juni 18:00  t/m  22:00  uur

De inschrijvingen voor de activitiet zijn helaas gesloten!

Tijdens je studie kom je in aanraking met ontzettend veel bedrijven. Bijvoorbeeld tijdens een lunchlezing of excursie. De Chickaco geeft je op 5 juni de kans om met vrouwelijke werknemers te praten over hun ervaringen in het bedrijfsleven.

Bij het bedrijvendiner zullen tussen de gangen door 3 bedrijven zich presenteren om daarna samen met ons deel te nemen aan het diner. Dit jaar zullen Stedin, Fluor en Emerson aanschuiven.

De drie bedrijven komen uit verschillende delen van het bedrijfsleven. Stedin is de grootste netbeheerder van de Randstad en zorgt voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens. Het Amerikaanse bouwbedrijf Fluor staat, net als Emerson, genoteerd in de Fortune500 en beheert de ontwikkeling van verschillende projecten in over de hele wereld. Emerson is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen en werkt onder andere aan de verbetering van de energieproductie en het veilig bewaren van voedsel.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze bedrijven nog meer te vertellen hebben? En benieuwd naar hoe het is om als vrouw bij deze bedrijven te werken? Schrijf je dan snel in en zorg dat je erbij bent! Aan het diner kunnen 24 vrouwen deelnemen. Wanneer dat aantal bereikt is, zullen de inschrijvingen sluiten en zal er een reservelijst openen.

We hopen veel van jullie te zien bij het diner op 5 juni!

VIRO
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb