view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Commissieweekend

Gezelligheid
Locatie: Station Delft
Datum:  18 mei 12:00  t/m  17:00  uur

Verlang jij ook nog wel eens naar een tijd zonder tentamens, een tijd zonder huiswerk, waar je je alleen nog maar druk hoefde te maken over stoepkrijt en tikkertje? Denk jij nog wel eens terug aan het laatste jaar van die onbezorgdheid, met als hoogtepunt het grote kamp in groep 8?

Tijdens het 150ste jaar van Gezelschap Leeghwater hebben jullie, de commissieleden, enorm veel mooie activiteiten neergezet en daarvoor moeten jullie bedankt worden. Omdat het lustrum is, pakken we grootsch uit. Geen commissiebedankuitje, maar een volledig commissiebedankweekend! Met een enorme groep olifanten gaan we van 18 tot en met 20 mei een 'Groep 8 kamp' houden op een nog illustere locatie in het achterland. Wij van de lustrumcommissie zullen er alles aan doen om jullie het nostalgische groep 8 gevoel, gecombineerd met een juiste dosis escalatie, te laten herbeleven. De prijs wordt maximaal 65 euro en je betaalt hiervan 15 euro aan wanneer je je inschrijft.

Dus aarzel niet langer, haal je commissiegenoten over en schrijf jullie massaal in voor dit epische weekend. Wij hebben er zin in, jij toch ook?

Groetjes,

De Kampleiding

VIRO
Sioux CCM

Realisatie: verenigingenweb