view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lustrumreis - Vol!

Reizen
Locatie: Australië
Datum:  23 juli  t/m  12 augustus

De Lustrumreis, de reis die de kroon spant wanneer het gaat om de reizen binnen Leeghwater, is een 3-weekse intercontinentale reis. Deze reis zal het 30e lustrumjaar afsluiten in de zomer van 2018.

Samen met 30 olifanten en 3 professoren zal de lustrumreis op avontuur gaan om te zien hoe de lokale prachtige Werktuigbouwkunde in theorie en praktijk wordt toegepast. Tijdens de reis zullen we niet alleen toekijken, maar ook diepe sporen achterlaten. De meegereisden zijn namelijk allemaal eind bachelor of masterstudenten en zullen zich niet inhouden om de universiteiten, bedrijven en mensen te voorzien van hun kennis. De olifanten brengen natuurlijk buiten hun kennis ook sfeer met zich mee en dit zal zich vaak tonen gedurende de reis.

De volgende Lustrumreis zal plaatsvinden in de zomer van 2018. De locatie van deze reis is het uitgestrekte en verre Australië. Dit is natuurlijk een gelegenheid om een reis te ervaren die nooit meer vergeten zal worden. De uitverkoren reizigers zullen een case van 100 uur per persoon binnen het bedrijfsleven afronden in duo's om hun kennis aan te tonen voor vertrek. De ervaring opgedaan tijdens deze case zal natuurlijk tijdens de reis veelvuldig worden besproken. Buiten de case zal een eigen financiële bijdrage van 1 000 euro worden gevraagd.

Wij, de Lustrumreis Commissie (Grand Tour Committee), zien een gave tocht ontstaan naar een epische locatie. 

Frequently Asked Questions

De inschrijvingen voor de lustrumreis zijn al gesloten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust door te mailen naar grandtour@leeghwater.nl.

Locatie

Zoals inmiddels wel bekend is gaat de lustrumreis naar Australië. Nou is Australië een groot continent en zullen we ons moeten beperken tot een bepaald deel van het land. Het streven is om in ieder geval de steden Adelaide, Melbourne, Canberra en Sydney te bezoeken. Deze reis zou eventueel uitgebreid kunnen worden met Brisbane. Het kan ook gebeuren dat het traject nog ingekort wordt.

In verband met eventuele gunstige overstappen kan het zijn dat we nog een (halve) dag vertoeven in een veelvoorkomende overstap stad. Denk hierbij aan Singapore, Hong Kong of Dubai.

Financieel

De reis kost €1000,- per deelnemer. Omdat dit natuurlijk te weinig is voor een intercontinentale reis van drie weken komt de rest van het geld uit de opbrengst van zogeheten “case studies”. Deze case studies kosten iedere deelnemer 100 uur en worden afgewerkt in Nederland.

Case study

De case study is verplicht voor iedere deelnemer en de reis staat of valt met deze cases. Het is daarom van belang dat de cases voor de reis zijn afgerond. Zoals hierboven genoemd is een case study een opdracht van 100 uur. Aan deze opdrachten werken de deelnemers in tweetallen dus het bedrijf zal een opdracht formuleren voor ongeveer 200 manuren. Wanneer je met de case aan de slag gaat, hangt deels af van je eigen voorkeuren maar er moet natuurlijk ook rekening gehouden worden met de termijn die het bedrijf stelt.

Data

De reis zal duren van 22 juli tot en met 12 augustus. De data kunnen variëren met hooguit 3 dagen, dit hangt af van de ticketprijzen. Wel is het duidelijk dat we voor de zomer herkansingen weer terug zullen zijn in Nederland.

We proberen daarnaast een mogelijkheid om door te reizen te regelen. We kunnen dit nog niet beloven maar als het lukt zou het mogelijk zijn om na de reis nog een bezoekje te brengen aan bijvoorbeeld Indonesië, Nieuw-Zeeland of een andere bestemming.

VIRO
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb