view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Campusrun

Gezelligheid
Locatie: TU Delft
Datum:  06 juni

Algemeen

De CampusRun is ontstaan als een lustrum activiteit van het Gezelschap Leeghwater en is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van de TU Delft. Dit jaar is de 6e keer dat het evenement gehouden wordt. Dit jaar kan je meedoen in teams, waarmee je mee kan doen met deze estafette editie: The Relay Run! Een unieke ervaring waar jij en je huis/jaarclub/studiegenoten/ouders/zusjes/broertjes/buurmannen&buurvrouwen gewoon bij moeten zijn! Breekt het zweet je al bij alleen maar de gedachten van hardlopen? De afstand van de estafette is maar 10km voor een team van 4 personen, waardoor je per persoon maar 2.5km loopt. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan je ook meedoen met de volgende afstanden: 5km of 10km. Naast het bijdragen aan je eigen gezondheid zal je dit jaar ook weer bijdragen aan een goed doel: Dwarslaesie organisatie Nederland. Hierover hieronder meer.

Routes

De plattegrond zal binnenkort beschikbaar zijn! Maar we kunnen al wel verklappen dat The Relay Run op de campus van de TU Delft zal plaatsvinden.

Wie mogen er meerennen?

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. We hopen zoveel mogelijk studenten en inwoners vanuit Delft en omstreken 6 juni aan te treffen op ons prachtige campusterrein. Want natuurlijk geldt ook hier: Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus twijfel niet en schrijf je direct in! En mocht jij nou een heel lief zusje hebben, een hele leuke buurman of een ontzettend sportieve oma, schroom je niet en neem ze vooral mee!

Geen zin om te rennen?

Heb je geen zin om te rennen, maar wil je toch graag je steentje bijdragen? Dan kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken als vrijwilliger! We hebben op diverse plekken in het parcours mensen nodig om mee te helpen. Denk hierbij aan de opbouw, inschrijfbalie, waterpunten, overzicht, afbouw, etc. Geef je hier op als vrijwilliger.

Eten & drinken

Na afloop zullen er food trucks, een bar en live muziek zijn bij de finnish om gezamenlijk na te genieten van de loop. Hiervoor zijn zowel renners als niet-renners uitgenodigd.

Het goede doel

Dit jaar zal al het ingezamelde geld naar Dwarslaesie Organisatie Nederland gaan. Deze zet zich in voor mensen met een dwarslaesie of een caudalaesie, en die daardoor niet of slecht kunnen lopen. Draag jij Dwarslaesie Organisatie Delft ook een warm hart toe? Sponsor dan je favoriete loper op de loperpagina. Voor meer informatie over DON, klik hier.

IFoT

Dit jaar zal de CampusRun voor de derde keer gehouden worden tijdens het International Festival of Technology (IFoT). Tijdens dit festival combineert Delft het beste van technologie en innovatie in een veelzijdig programma. Een week lang ontmoeten technologie-, muziek-, kunst- en festivalliefhebbers, bedrijfsleven, overheid, studenten, en wetenschappers elkaar. Iedereen wordt uitgedaagd om mee te debatteren, elkaar te inspireren en samen te creëren.  Meer informatie over het International Festival of Technology kun je vinden op deze website.

Overig

Voor vragen, ideeën, tips of een goed verhaal kun je altijd bij ons terecht. Stuur vooral een mailtje naar info@campusrun.nl of spreek een van ons even aan.

Waar zijn wij nog meer te vinden?

Het evenement Campusrun 2018 is al op verschillende websites te vinden, waaronder op Hardloopkalender Nederland!

Sioux CCM
prodrive
Nouryon
NAM

Realisatie: verenigingenweb