view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Overzicht

 • 25 april  t/m  09 mei

  NuCo mentor interesse

  Eerstejaars Start Periode

  Net zoals elk jaar wordt er deze zomer weer het fantastische eerstejaarsweekend georganiseerd! Wil jij een groepje aankomend eerstejaars leren wat het betekent om een echte werktuigbouwkunde student te zijn? Schrijf je dan met z’n tweeën in als mentorkoppel! 
   

  NuCo mentor interesse
 • 26-26 april

  Lunchlezing Essity

  Algemeen
  Lunchlezing Essity
 • 27 april

  Koningsdag

  Gezelligheid


  Koningsdag vieren met je mede-olifanten varend over de grachten van Utrecht, klinkt dat niet als een topidee? Goed nieuws! De ACC heeft voor jullie geregeld dat we met een kudde olifanten verspreid over 2 boten de grachten van Utrecht onveilig gaan maken! Schrijf je snel in want er is maar beperkt plek. We verzamelen om 13:00 op Utrecht centraal. De boottocht duurt tot 15:45 en daarna zijn er nog allerlei leuke dingen te doen in het centrum van Utrecht!

 • 03-08 mei

  Business Tour 2018

  Reizen

  Wat: serieuze 6-daagse reis met zes bedrijven en een gezellig weekend
  Wie: 3e jaars en ouder
  Kosten: 90 euro (inschrijfkosten 25 euro)

  Business Tour 2018
 • 16 mei

  Bedrijvenchallenge

  Lustrum


  Consultancy is een bedrijfstak waar Mechanical Engineers een goede baan kunnen vinden. Promotie voor deze bedrijven is lastiger omdat zij diensten verlenen waardoor lunchlezingen en bedrijfsbezoeken niet een volledig beeld schetsen. Daarom is er nu de Bedrijven Challenge! Tijdens deze middag zullen teams tegen elkaar strijden om de verschillende cases als best te volbrengen. Na de middag is er voor de teams een gratis borrel, tijdens deze borrel vindt ook de prijsuitreiking plaats. Ben je geïnteresseerd zet jezelf dan nu op de interesselijst hieronder.

 • 17-17 mei

  Excursie ASML

  Excursies

  Wil jij weten wat de techniek is achter het maken van chips op een schaal kleiner dan de dikte van een haar?

  ASML is de grootste producent van lithografie machines voor de productie van chips. Hierbij worden halfgeleiders op een siliconen wafer afgedrukt, door middel van licht. Intussen zijn ze markleider in de wereld en met een omzet van negen miljard euro is het een bedrijf om U tegen te zeggen. 

  Wil jij kijken of de masters Opto-Mechatronics of High-Tech Engineering bij jou passen? Wil jij een dagje achter de schermen kijken bij deze multinational en ook nog een gratis lunch krijgen? Schrijf je dan snel in, want vol is vol! 

  Excursie ASML
 • 18-20 mei

  Commissieweekend

  Gezelligheid

  Verlang jij ook nog wel eens naar een tijd zonder tentamens, een tijd zonder huiswerk, waar je je alleen nog maar druk hoefde te maken over stoepkrijt en tikkertje? Denk jij nog wel eens terug aan het laatste jaar van die onbezorgdheid, met als hoogtepunt het grote kamp in groep 8?

  Commissieweekend
 • 23-29 mei

  Buitenlandreis - Vol! - Reservelijst geopend!

  Reizen

  Dit jaar zal de meest fantastische reis van Gezelschap Leeghwater plaatsvinden van 23 t/m 29 mei. We gaan dit jaar met 32 olifanten rondtrekken door 3 landen: Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. We starten uiteraard in Delft en reizen dan via Stuttgart en München naar Wenen, waar we het weekend zullen verblijven. Vanuit Wenen gaan we door naar Praag, om vervolgens via Leipzig weer terug te reizen naar Delft.

  Terwijl we van stad naar stad reizen zullen we uiteraard ook bedrijven bezoeken en niet zomaar bedrijven! We gaan onder andere naar MAN , Airbus en John Deere. De kosten voor deze illustere reis zijn €220,-. Hierbij is alles inbegrepen, dus overnachtingen, eten/drinken en vervoer. Souvenirs natuurlijk niet. De aanbetaling is €45,-.

  Mocht je nog vragen hebben over de reis of andere zaken, dan kan je ons altijd mailen op excursion_tour@leeghtwater.nl.

 • 06 juni

  Campus Run

  Gezelligheid

  Verdere informatie volgt.

 • 06-06 juni

  Commissielunch 4

  Gezelligheid

  Tijdens het leren voor je tentamens er altijd wel behoefte aan een momentje van ontspanning. Kom daarom tijdens de studiedrukte even gezellig een gratis broodje eten met alle commissieleden! 

  Commissielunch 4
 • 07-07 juni

  Excursie Moba

  Excursies

  Check jij in de supermarkt ook altijd of de eieren in het doosje nog wel heel zijn? Bijna altijd zijn ze in perfecte staat, maar hoe kan dat? Goede verpakking zou je zeggen. Eitje toch?

  Maar hoe komen die eieren vanuit het kippenhok in die goede verpakking? Hiervoor ben je bij Moba aan het goede adres. Moba is dé marktleider op het gebied van het sorteren, verpakken en verwerken van eieren en dit is het moment om een kijkje te nemen achter de schermen. Dit sluit goed aan bij de masterrichting Transport Engineering & Logistics.

  We vertrekken met een bus vanaf 3mE. Wees er als de kippen bij en schrijf je snel in, want vol is vol!

  Excursie Moba
 • 08-10 juni

  Weekend Rally

  Gezelligheid

  De Weekendrally is een evenement dat je zeer zeker mee moet maken. In dit weekend ga je met 100 Rally-enthousiastelingen op naar het buitenland om daar verschillende lastige puzzel-etappes af te leggen in de gaafste omgevingen. Deze hersenkrakers zijn voor jou en je team enige optie om de route goed af te leggen. Mocht je voor de winst gaan, het concept is vrij simpel: Rijd je goed dan kun je punten scoren. Rijd je verkeerd, dan niet... 

  Weekend Rally
 • 23 juli  t/m  12 augustus

  Lustrumreis - Vol!

  Reizen

  De Lustrumreis, de reis die de kroon spant wanneer het gaat om de reizen binnen Leeghwater, is een 3-weekse intercontinentale reis. Deze reis zal het 30e lustrumjaar afsluiten in de zomer van 2018.

  Samen met 30 olifanten en 3 professoren zal de lustrumreis op avontuur gaan om te zien hoe de lokale prachtige Werktuigbouwkunde in theorie en praktijk wordt toegepast. Tijdens de reis zullen we niet alleen toekijken, maar ook diepe sporen achterlaten. De meegereisden zijn namelijk allemaal eind bachelor of masterstudenten en zullen zich niet inhouden om de universiteiten, bedrijven en mensen te voorzien van hun kennis. De olifanten brengen natuurlijk buiten hun kennis ook sfeer met zich mee en dit zal zich vaak tonen gedurende de reis.

  De volgende Lustrumreis zal plaatsvinden in de zomer van 2018. De locatie van deze reis is het uitgestrekte en verre Australië. Dit is natuurlijk een gelegenheid om een reis te ervaren die nooit meer vergeten zal worden. De uitverkoren reizigers zullen een case van 100 uur per persoon binnen het bedrijfsleven afronden in duo's om hun kennis aan te tonen voor vertrek. De ervaring opgedaan tijdens deze case zal natuurlijk tijdens de reis veelvuldig worden besproken. Buiten de case zal een eigen financiële bijdrage van 1 000 euro worden gevraagd.

  Lustrumreis - Vol!
VIRO
App store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb