view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Overzicht

 • 25-25 maart

  Excursie Houdijk

  Excursies

  Wat kun je als Werktuigbouwer allemaal doen? Je dacht waarschijnlijk niet direct aan koekjesfabrieken!

  Voor de afgelopen 40 jaar is Houdijk in de koekjeswereld één van de grootste geworden met hun apparatuur, besturing en systeem- en regeltechniek. Deze expertise voor de diverse toepassingen en producten zijn te vinden bij grote koekjesfabrikanten als Verkade en Oreo. Schrijf je in en kom erachter wat je als Werktuigbouwer bij Houdijk kunt doen.

  Let op: neem je OV mee!

  Excursie Houdijk
 • 25-25 maart

  Paintball ~VOL~

  Gezelligheid

  Ben jij een echte teamspeler? Ben jij voor niemand bang? Kom je bewijzen tijdens de epische paintball activiteit. Samen met een kleine groep olifanten zullen we ontdekken wie een echte strijder is.

  Paintball ~VOL~
 • 26-26 maart

  (De week van) Lunchlezing Arcadis

  Lezingen

  Wil jij meer te weten komen over wat jij als werktuigbouwer bij een Engineering &design Consultant allemaal kan doen?

  (De week van) Lunchlezing Arcadis
 • 26-26 maart

  ALV 3

  Algemeen

  Elk Leeghwater lid is welkom bij de derde algemene ledenvergadering van dit collegejaar.

  ALV 3
 • 02-02 april

  Lunchlezing TWD

  Lezingen

  TWD is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van op maat ontworpen gereedschappen en structuren waarmee er transport- en installatieprojecten veilig en op tijd uitgevoerd kunnen worden. TWD is te beschouwen als een echte probleemoplosser met een grondige kennis over structurele en mechanische engineering, hydro-dynamica, eindige-elementenmethoden en ontwerp voor offshore-omstandigheden.
  Naast de ontwikkeling van praktische installatiemethoden en het ontwerp van de benodigde gereedschappen, kunnen TWD-ingenieurs assisteren tijdens de inkoop-, fabricage- en mobilisatiefase. Deze aanpak stelt hen in staat om de vereiste doorlooptijden in te korten, de bijdragen van verschillende onderaannemers goed te integreren en ervoor te zorgen dat vele constructies naar behoren functioneren.

  Lunchlezing TWD
 • 03-03 april

  Commissielunch 3

  Gezelligheid

  Deze gratis lunch is er voor alle commissieleden die Gezelschap Leeghwater rijk is. Sleur al je hongerige en minder hongerige commissieleden mee en geniet van een heerlijke lunch en een praatje met de andere commissies.

  Commissielunch 3
 • 03-03 april

  EY-Parthenon Strategy middag

  Cases

  Ben jij benieuwd wat er als mechanical engineer allemaal voor mogelijkheden voor jou zijn bij een strategy consultant als EY-Parthenon?

  EY-Parthenon Strategy middag
 • 03-03 april

  Sterkteleer Tentamentraining

  Onderwijs

  Op woensdag 3 april vindt de Sterkteleer Tentamentraining plaats. Tijdens deze tentamentraining loop je alle stof nog even door, maak je oefenopgaven en is er tijd voor vragen. Kortom, alles wat je moet weten om je herkansing te halen! 

 • 04-04 april

  Lunchlezing Raith nanofabrication

  Algemeen

  Raith nanofabrication bouwt machines die nano onderdelen produceren. Je kan hierbij denken aan chips, maar ook aan bewegende onderdelen niet dikker dan een haar. Binnen de hightech industry worden de machines van Raith vergeleken met een Zwitsers zakmes omdat ze multi-inzetbaar, compact en elegant zijn. Kom allemaal naar deze zeer boeiende Lunchlezing. 

 • 25-25 april

  Lunchlezing TNO

  Lezingen

  De satelliet afdeling van het onderzoeksinstituut TNO komt in de lunch van 25 april vertellen over een spectaculaire nieuwe technologie: Satelliet communicatie door middel van lasers. Op deze manier kunnen satellieten veel sneller en preciezer met elkaar communiceren en informatie overdragen. Kom allemaal naar deze lunchlezing! 

 • 25-25 april

  Vrouwenbedrijvendiner 2019

  Algemeen

  Ook dit jaar zal er weer een vrouwenbedrijvendiner plaatsvinden. De bedrijven & locatie worden nog bekend gemaakt, maar houd de datum alvast vrij!

  Schrijf je hieronder in voor de interesselijst.

  -- CHICKS ONLY --

 • 01-07 mei

  Buitenlandreis 2019

  Excursies

  Ga mee op buitenlandreis met 32 bachelorstudenten door Europa! De reis is van 1 tot 7 mei en zal bijna elke dag een vet werktuigbouwkundig bedrijf bezoeken en natuurlijk veel samen eten en uitgaan. De reis zal de vele aspecten van de werktuigbouwkundige sectoren en gezellige sectoren raken. Ben jij benieuwd waar we heen gaan? Kom dan op 27 maart om 18:00 naar 't Lagerhuysch voor de thema-, locatie- en bedrijvenbekendmaking!

  De reis zal in totaal maximaal 250 euro kosten, de aanbetaling die je doet bij inschrijving is 50 euro.

  Let op: de inschrijvingen gaan om 18:00 open op 27 maart en de inschrijvingen zitten elk jaar snel vol!

  Buitenlandreis 2019
 • 07-07 mei

  (De week van) Lunchlezing ASML

  Lezingen

  Wil jij weten wat de techniek is achter het maken van chips op een schaal kleiner dan de dikte van een haar?

  (De week van) Lunchlezing ASML
 • 07-09 juni

  Weekendrally 2019

  Algemeen

  Meer informatie over de Weekendrally 2019 volgt snel!

  Weekendrally 2019
 • 11-11 juni

  Algemene Ledenvergadering

  Algemeen

  Kom allemaal naar de laatste ALV van dit jaar!

Sioux CCM
prodrive
Nouryon

Realisatie: verenigingenweb