view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Overzicht

 • 21-17 mei

  Lunchlezing Damen

  Lezingen

  Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern dat tot een groot internationaal bedrijf is uitgegroeid. Van defensieboten, sleepboten tot cruiseschepen, het komt allemaal voorbij varen bij Damen. Ook hebben ze een grote research en development afdeling en houden ze zich ontzettend veel met vernieuwing bezig. Zo houden ze zich bezig met het 3D-printen van scheepschroeven en nog veel meer. Kom meer te weten over dit bedrijf en kom langs voor een lekker broodje Leo! 

  Inschrijvingen gesloten maar kom vooral langs en tik een van de extra broodjes op de kop! 

  Lunchlezing Damen
 • 21-21 mei

  VIT Wijnboot 2019

  Gezelligheid

  Op dinsdag 21 mei organiseert de VIT een wijnproeverij op een rondvaartboot in Leiden. Voor maar 5€ krijg je een rondvaart van 1,5 uur met sommelier die ons 8 soorten wijn laat proeven. Er zullen ook hapjes zijn. Verder zullen we na de rondvaart nog uit eten gaan (included). We verzamelen om 16:00 op het station in Delft en zullen dan met de trein naar Leiden gaan. 
  Schrijf je in via: https://leeghwater.nl/nl/formulieren/vit-wijnboot-2019

  VIT Wijnboot 2019
 • 28-28 mei

  Lunchlezing Deerns

  Lezingen

  Deerns is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat met met zijn vele specialisten in dienst, ontzettend veel ideeën in de infrastructuren van gebouwen, steden en industriën, kan realiseren. Kom naar de lunchlezing van deze wereldspeler om er achter te komen wat zij onder andere doen rondom veiligheid en klimaatverandering in hun installatietechnieken, en geniet van een gratis broodje Leo!

  Lunchlezing Deerns
 • 29-29 mei

  Excursie TCPM

  Algemeen

  Deze excursie gaat naar het ingenieurs- en adviesbureau TCPM. TCPM heeft bijvoorbeeld meegwerkt aan de Moreelsebrug bij station Utrecht Centraal en maken ze veel technische onderdelen in andere projecten. Naast een uitleg van wat zij doen als bedrijf zullen we een rondleiding krijgen over de SS Rotterdam. Hierbij zullen we een kijkje nemen in de machinekamer en de mooie zalen van de SS Rotterdam. Na afloop van de excursie is er een borrel aan boord van het schip. Ben je geintereseerd in TCPM of wil je graag een kijkje nemen op de SS Rotterdam schrijf je dan nu in voor deze excursie.

  Excursie TCPM
 • 29-29 mei

  Lezing Vibes

  Lezingen

  Sound and vibrations are important subjects for all engineers, with applications varying from the automotive industry to the offshore sector.
  Learn from one of the founders of VIBES.technology, a key startup company in this field, who make engineers' life easier by developing the next generation of sound and vibration engineering methods and encapsulating these in their own software suite.

 • 04-04 juni

  Lunchlezing ExxonMobil 2019

  Lezingen

  Op dinsdag 4 juni zal ExxonMobil een lunchlezing geven. Schrijf je hieronder in, vóór 4 juni 10:30. Meer informatie volgt snel of is te vinden op https://corporate.exxonmobil.com/company/who-we-are.

 • 07-09 juni

  Weekendrally 2019

  Algemeen

  Van 7 tot en met 9 juni vindt de weekendrally weer plaats! In dit weekend zullen we gaan scheuren in Deutschland en daar leuke, uitdagende routes gaan rijden! De weekendrally zit altijd vol, dus schrijf je snel in! 

  Weekendrally 2019
 • 11-11 juni

  Lunchlezing Thales

  Lezingen

  Thales is marktleider op het gebied van radarsystemen. Deze vinden hun toepassing in tal van werkvelden, van defensie, lucht- en ruimtevaart tot en met transport en digitale veiligheid. Wil jij weten wat je als werktuigbouwer kan betekenen binnen dit concern? Kom dan naar de lunchlezing met een gratis Broodje Leo!

 • 11-11 juni

  Algemene Ledenvergadering

  Algemeen

  Kom allemaal naar de laatste ALV van dit jaar!

 • 12-12 juni

  Commissielunch 4

  Gezelligheid

  Kom tussen het studeren door naar de laatste commissielunch van dit jaar. 

 • 12-12 juni

  Beachvolleybal toernooi

  Gezelligheid

  Met je voeten in het zand of met een lekkere radler in de hand, het kan allebei op 12 juni! Dan zal de StuCo weer een toernooi neerzetten, dit maal het Beachvolleybal Toernooi. Schrijf je in met een team van maximaal 4 of in je eentje (dan word je aan een team gematcht), doe mee en bemachtig de winnaarsprijs. Uiteraard zullen we met wie dat wil na het toernooi lekker een biertje drinken en een pizza'tje nuttigen in 't Lagerhuysch.

  Deelname is gratis.

  Beachvolleybal toernooi
 • 19-19 juni

  BBQ Ontwerpwedstrijd

  Gezelligheid

  Kom allemaal naar de BBQ na de ontwerpwedtsrijd, het belooft een gezellige avond te worden met lekker eten, koude biertjes en Olifantastische hitjes! De perfecte afsluiting na een semester hard werken met je projectgroep. 

 • 05 juli  t/m  29 november

  Laatste Kantoordag

  Gezelligheid

  Kom de vakantie goed inluiden met ons op de allerlaatste kantoordag van het 151e bestuur!

  Laatste Kantoordag
Sioux CCM
prodrive
Nouryon
Navingo

Realisatie: verenigingenweb