view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Overzicht

 • 24-24 september

  Lunchlezing TNO Automotive

  Lezingen

  Kom naar de lunchlezing van TNO Automotive op 24 september en leer meer over waar zij allemaal mee bezig zijn. Tot dan!

  Lunchlezing TNO Automotive
 • 25-25 september

  Locatie bekendmaking Grote Reis!

  Reizen

  Komende zomer gaat er weer een Grote Reis plaatsvinden! De reis naar een ver land met 30 master- en eindbachelor studenten. De locatie is tot nu toe nog geheim maar deze zal 25 september onthult worden in 't Lagerhuysch!

 • 01-01 oktober

  Lunchlezing Alliander

  Lezingen

  Alliander is een netwerkbedrijf. Zij zorgen voor een betrouwbare, betaalbare en bereikbare energievoorziening in een groot deel van Nederland. Kom naar de lunchlezing over het nieuwe netbeheren: van virtuele energie centrale naar Flexpower. 

 • 09-09 oktober

  Excursie Vliegbasis

  Algemeen

  Vliegbasis Woensdrecht is de Main Support Base van de Koninklijke Luchtmacht. Op de vliegbasis zijn 2 onderdelen gevestigd. Die zorgen voor opleidingen, meteorologische ondersteuning, logistiek en onderhoud voor de gehele luchtmacht en Defensie. Naast lesvliegtuigen van de luchtmacht gebruiken de andere vliegbases en civiele medegebruikers de vliegbasis voor training en onderhoud.

 • 09-09 oktober

  StuCo Kroegentocht

  Gezelligheid

  Kom op 9 oktober mee op kroegentocht door het centrum van Delft met de StuCo!

 • 15-15 oktober

  VIT BBQ & Filmavond

  Gezelligheid

  De VIT kick-off staat gepland! Leer nieuwe meiden kennen onder genot van drankjes en eten bij de barbecue. Aansluitend is de filmavond. Al met al een avond die je niet wil missen. Schrijf je nu in!

 • 16-16 oktober

  EOC Pubcrawl

  Algemeen

  Ben jij benieuwd hoe de andere faculteitskroegen eruit zien in Delft? Tijdens deze pubcrawl maak je kennis met de andere faculteitskroegen onder het genot van een lekker biertje. Kijk hoe de rest alles heeft ingericht en maak een praatje met de studenten van de andere faculteiten. Lijkt dit jou leuk?

  De inschrijvingen gaan binnenkort open!

 • 17-17 oktober

  ALV 1

  Algemeen

  De eerste ALV van dit collegejaar. Nieuwe commissies zullen presenteren wat zij gaan doen en oude commissies zullen presenteren hoe hun jaar is gegaan. Tot dan!

 • 23-23 oktober

  Commissielunch

  Gezelligheid

  Doe je commissie bij Gezelschap Leeghwater? Kom dan gezellig lang op de commissielunch op 23 oktober en leer de andere commissieleden beter kennen!

 • 23-23 oktober

  EOC Pubquiz

  Gezelligheid

  De eerste Pubquiz van het jaar komt er weer aan!

  Bij de EOC pubquiz wordt jou kennis op de proef gesteld. Ga de strijd aan samen met vrienden tegen elkaar en andere faculteiten. Weet jij alles en wil jij dit laten zien? Of hou jij gewoon van een leuke avond vol gezelligheid? 

  Binnenkort gaan de inschrijvingen open!

 • 31-31 oktober

  Studieontbijt

  Gezelligheid

  Het eerste studieontbijt van dit jaar! Kom gezellig een gratis ontbijtje halen op het kantoor. 

 • 16-16 november

  Dagrally 2k19

  Gezelligheid

  Op 16 november is het weer zover. De dagrally 2k19! Ga mee scheuren over de mooiste weggetjes in Nederland, terwijl je de leukste puzzels op probeert te lossen. We zien jullie daar!

Sioux CCM
Nouryon
Alliander

Realisatie: verenigingenweb