view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lustrum

 • 18-18 december

  Lustrumweek - Automotivedag

  Lustrum

  Op maandag 18 december start de lustrumweek van het 30ste lustrum van Gezelschap Leeghwater. De dag zal gevuld zijn met lezingen over de automotive-industrie en auto-gerelateerde activiteiten. Het bedrijf Pal V, dat vliegende auto’s maakt, zal een lunchlezing geven. Er wordt een gratis broodje Leo beschikbaar gesteld voor eenieder die zich via leeghwater.nl/lustrumlunchlezing-pal-v inschrijft. Ook zal het bedrijf Carice Cars, die sportieve elektrische auto’s ontwikkelen, een korte lezing geven. Voor de ingeschreven en aanwezige personen worden gratis consumptiemunten beschikbaar gesteld voor de borrel. Kom dus wat leren over het elektrificeren van auto's en doe achteraf een gratis drankje door je in te schrijven via: leeghwater.nl/lustrumlezing-carice-cars!

  Als voorproefje voor de winterdag, welke dinsdag zal plaatsvinden, is ook de ijsbaan al aanwezig op het voorplein van de Faculteit 3mE. Voor schaatsen zijn gezorgd, dus kom gratis een paar slagen maken!

  Lustrumweek - Automotivedag
 • 18-18 december

  Lustrumlunchlezing - Pal-V - Vliegende auto's met gratis broodje Leo

  Lustrum

  Verkeersopstoppingen worden wereldwijd een alsmaar groter probleem en met de toenemende bevolkingsaantallen zal over een aantal jaar het verkeer volledig stil komen te staan. Om toch mobiel te kunnen blijven, zullen we op zoek moeten gaan naar andere oplossingen. Wat vroeger een ver-van-je-bed-show was, zal in 2019 werkelijkheid worden: de eerste vliegende auto voor consumenten zal dan een feit zijn. Pal-V is een innovatief bedrijf dat het brein is achter deze vliegende auto. Tijdens de lustrumlunchlezing zullen zij vertellen over hun vise op de toekomst van verkeer en hoe zij zijn gekomen tot het ontwerp van de vliegende auto. Schrijf jezelf in en ontvang een gratis broodje Leo!

  Lustrumlunchlezing - Pal-V - Vliegende auto's met gratis broodje Leo
 • 18-18 december

  Lustrumlezing - Carice Cars - Elektrische klassieke auto's met gratis borrel bij inschrijving

  Lustrum

  Elektrische auto's zijn de auto's van de toekomst. Tesla is wereldwijd bekend als het merk van de elektrische auto, maar wist je dat Nederland inmiddels ook een (elektrisch) automerk rijker is? Richard Holleman, de oprichter van Carice Cars, zal komen vertellen over hoe hij de elektrische auto in een klassiek jasje heeft gestoken en hoe hij tot dit ontwerp is gekomen. Tevens zal er een model in de foyer te bewonderen zijn. Na de lezing zal er een (gratis) borrel plaatsvinden.

  Lustrumlezing - Carice Cars - Elektrische klassieke auto's met gratis borrel bij inschrijving
 • 19-19 december

  Lustrumweek - Winterdag

  Lustrum

  Dinsdag de 19e zal helemaal in het thema staan van de winter. Overdag is op het plein voor 3mE de Leeghwater winterlounge geplaatst, waar iedereen even langs kan komen voor een warm soepje, koffietje of tocht over de ijsbaan. Om 16 uur zal de hoogste Nederlandse militair op het gebied van het Defensie Cyber Commando, Brigade-generaal ir. J.M. Folmer ons meenemen in de nieuwste vorm van oorlogsvoering; de Cyberwar. Indien je jezelf op aanwezig zet via leeghwater.nl/lustrumlezing-cyberwar en aanwezig bent, worden er gratis consumptiemuntjes beschikbaar gesteld voor de borrel. Daarnaast is er om half zes de mogelijkheid voor mensen om hun cadeautje onder de kerstboom open te maken, waarna de winterborrel in de hal bij de Hoofdingang van de Faculteit 3mE van start zal gaan.

  Lustrumweek - Winterdag
 • 19-19 december

  Lustrumlezing - Cyberwar met gratis borrel bij aanmelding via Facebook

  Lustrum

  Oorlogsvoering heeft zich de afgelopen jaren verplaatst van het slagveld naar achter de computer. Vandaag de dag staan we voor gevaren die een paar jaar geleden nog door bijna niemand werden gezien. Wat zijn precies de gevaren en hoe kunnen we ons hiertegen beschermen?
   
  Brigade-generaal ir. J.M. Folmer is de hoogste Nederlandse militair Defensie Cyber Commando en studeerde elektrotechniek aan de TU Delft. Folmer zal de relatie leggen tussen de digitalisering van wapens en schepen en de werktuigbouwkunde en maritieme techniek.

  Schrijf je in via Facebook. Zet jezelf aanwezig op de evenementpagina!

  Lustrumlezing - Cyberwar met gratis borrel bij aanmelding via Facebook
 • 20-20 december

  Lustrumweek - Zomerdag

  Lustrum

  Op de woensdag van de Lustrumweek vindt de zomerdag plaats. De hele dag kan je in de lounge fruitdrankjes komen drinken, waarna om 17:00 het Zomerfeest plaatsvindt in 't Lagerhuysch. Vanaf 17:00 is 't Lagerhuysch open en beginnen we met de Zomer BBQ. Door een leuke sponsoring, staat er voor slechts €3,- per persoon een volledig gecaterde barbecue klaar! Schrijf je in via leeghwater.nl/zomer-bbq. Dit is een perfecte start van de avond, want daarna knallen we door met het Zomerfeest. Tot 2:00 zal 't Lagerhuysch geopend zijn en de avond zal gevuld zijn met zomerse activiteiten zoals een limbo-wedstijd, cocktails en hottubs.

  Lustrumweek - Zomerdag
 • 20-20 december

  Lustrumfeest - Zomer BBQ

  Lustrum

  Voorafgaand aan het grote zomerfeest kan je van een heerlijke zomerse barbecue genieten. geheel verzorgd door een cateraar. Kom lekker smullen voor een schamele 3 euro! Ook als je vegetariër bent kan je mee eten, de koks hebben een lekker alternatief. 

  Lustrumfeest - Zomer BBQ
 • 20-21 december

  Zomerfeest

  Lustrum

  Ter ere van het 150 jarig bestaan van Leeghwater en het 25 jarig bestaan van het Lagerhuysch vieren wij 20 december een feestje. Speciaal voor deze gelegenheid is het Lagerhuysch tot 2:00 open. Er komen DJ's met zomerhitjes, limbodans wedstrijdjes, levend beerpong en nog vele andere dingen. En wat is een zomerfeest zonder hottubs? Neem dus allemaal een zwembroek en je handdoek mee en geniet van een cocktail in een van de hottubs! Het feestje begint om 21:00, maar vanaf 17:00 is ’t Lagerhuysch al geopend voor een drankje en de Zomer BBQ voor slechts €3,-. Schrijf je in via leeghwater.nl/zomer-bbq!

  Zomerfeest
VIRO
App store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb