view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Case Eriks

Cases
Locatie: Station Delft
Datum:  16 maart 09:00  t/m  17:00  uur

Vrijdag 16 maart 2018 organiseert ERIKS een inhousedag. Deze dag bestaat uit een real-life case over de implementatie van SAP, een inventory management systeem, binnen de organisatie waarvoor jullie een advies zullen presenteren. Daarnaast zal het management van ERIKS via presentaties een goede indruk van de carrièremogelijkheden geven en krijgen jullie een rondleiding binnen de vestiging Flow Control.

Misschien is ERIKS bij jou onbekend? Dat zou kunnen, maar ERIKS is één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld, actief in 21 landen met ruim 7.500 medewerkers.

ERIKS maakt deel uit van SHV, na Heineken het grootste en meest invloedrijke familiebedrijf van Nederland. Bijzondere bedrijven als Mammoet, Nutreco, SHV Energy en NPM Capital vormen een internationaal netwerk van collega’s. ERIKS is o.a. op zoek naar management trainees die zich écht willen ontwikkelen op het snijvlak van commercie en techniek, die willen samenwerken en doorgroeien in de wereld van de high-tech industrie.

Zit jij in je bachelor of master en zou je meer willen weten over ERIKS? Meld je dan nu aan voor deze inhousedag.

Waarom ERIKS? https://youtu.be/MQsZSC2nF0Q

Kijk voor een aantal ERIKS cases op: http://www.youmakeitwork.nl

VIRO
Play Store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb