view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lustrumweek - Tafelvoetbaltoernooi

Lustrum
Locatie: Hoofdingang
Datum:  21 december 18:30  t/m  20:00  uur

Donderdag 21 december is het dan weer zo ver! Om half zes 's avonds zal het beroemde tafelvoetbaltoernooi van Gezelschap Leeghwater plaatsvinden. In de foyer zullen gedurende de hele avond wedstrijden plaatsvinden waar de beste tafelvoetballers van 3mE zullen strijden om de felbegeerde titel. De wedstrijden zullen live commentaar krijgen van ons epische scheidsrechtersduo en is ook nog eens live te volgen op meerdere schermen! Wees snel met inschrijven, want vol = vol. 

Meld je nu met z'n tweeën aan en dan zien we jullie de 21e!

Spelregels (Leeghwater regels):

  1. Een doelpunt gemaakt met het middenveld telt niet.
  2. Een doelpunt gemaakt 'via' een object telt niet. 'Via' houdt in dat de bal een andere speler of de wand en dergelijke raakt.
  3. Het is ten alle tijden verboden om een stang met spelers rond te spinnen. Dit houdt in dat de stang niet meer dan 360 graden mag draaien.
  4. Bij het scoren van een 'klinker' komt er een punt bij het scorende team op en gaat er een punt bij de tegenstander af. Bij een klinker raakt de bal de achterwand van het doel en stuit weer terug het speelveld in.
  5. Wanneer een spel met 10 doelpunten verschil, het maximum, wordt gewonnen, moet het verliezende team onder het speelveld doorkruipen.

Leeghwaterdag - Tafelvoetbaltoernooi

VIRO
Play Store
App store
Windows store

Realisatie: verenigingenweb