view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Medewerkersdag Meet3mE

Lustrum
Locatie: Faculteit 3mE
Datum:  18 november 13:30  t/m  17:30  uur

Alle medewerkers van de faculteit 3mE zijn uitgenodigd voor de open dag “Meet3mE”. Deze dag wordt georganiseerd naar aanleiding van het 150 jarig bestaan van Gezelschap Leeghwater en staat volledig in het teken van techniek, gezelligheid en verbinding. De faculteit hoopt dat alle genodigden bij dit feestelijke evenement aanwezig zullen zijn om samen met collega’s een leuke en leerzame middag te beleven. Partners en kinderen zijn ook van harte welkom.

Het programma biedt een gevarieerde kijk op het 3mE-onderwijs en -onderzoek. Je kunt kiezen uit vele activiteiten waaronder de 3mE backstagetour, een lezing van Hans Goosen, een game in het Roboticalab door Tamas Keviczky en Javier Alonso-Mora, een PhD Pub Quiz of een lezing tussen gereconstrueerde schilderijen over technisch kunstonderzoek door Joris Dik. Je kunt de werkplek laten zien en er zijn door de faculteit heen tal van leuke en leerzame activiteiten voor grote en kleine kinderen. Meer informatie over het programma volgt de komende weken via deze website.

“Meet3mE” vindt plaats op zaterdag 18 november 2017 op de faculteit 3mE en wordt verzorgd door het projectteam Communication en de studieverenigingen Froude, Variscopic en Leeghwater.

Programma
13.30 uur – Inloop met koffie en thee
13.50 uur – Opening
14.00 uur – Start inhoudelijk programma met lezingen, demo’s, vermaak voor kinderen, etc.
16.45 uur – Gezamenlijke afsluiting (tot 17.30 uur) 

Je kunt je HIER aanmelden voor deze middag.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, dan kun je  deze mailen naar communication-3mE@tudelft.nl.

VIRO
Play Store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb