view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Gezelligheid

 • 28-28 september

  Delftse spelletjes avond

  Gezelligheid

  Tijdens de Delftse spelletjesavond worden onder het genot van een biertje en een bitterbal de nodige kaart- en dobbelspelletjes gespeeld die handig van pas kunnen komen in je studententijd! Neem dus je hele project- of Oweegroep mee om een avondje lekker te ontspannen. Voor een klein bedrag van 2 euro kan jij erbij zijn en krijg je ook nog eens 2 biertjes. 

  Delftse spelletjes avond
 • 08-08 oktober

  Pubquiz

  Gezelligheid

  Tijdens de enige echte pubquiz van 3mE wordt de kennis van de eerstejaars eens goed op de proef gesteld. Diverse categorieën passeren de revue, dus pak de encyclopedie er alvast bij en schroef je Olifantenkennis maar eens goed op. 

 • 13-13 oktober

  Dagrally 2018

  Gezelligheid

  Lieve autofanaten, chauffeurs, navigators, mascottes en escaleerberen, 

  Na het succes van de Weekendrally van afgelopen juni, zal de vijftiende Rally commissie weer een prachtige dagrally neerzetten. Wederom in het thema Fantum of Solace. Schrijf jou en je team snel in want alleen dan kunnen jullie er ook bij zijn. Leg de Shulties vast lauw, want de mooiste activiteit van het jaar komt er weer aan!

  Skrrt skrrt, Rally 15

  Dagrally 2018
 • 24-24 oktober

  Commissielunch

  Gezelligheid

  Verdere informatie volgt.

 • 27-27 november

  Commissiekennismakingsdiner

  Gezelligheid

  Leer samen met je commissie, alle andere commissies kennen onder het genot van een overweldigend buffet en vele biertjes!

VIRO
Talenture

Realisatie: verenigingenweb