view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Excursies

 • 17-17 mei

  Excursie ASML

  Excursies

  Wil jij weten wat de techniek is achter het maken van chips op een schaal kleiner dan de dikte van een haar?

  ASML is de grootste producent van lithografie machines voor de productie van chips. Hierbij worden halfgeleiders op een siliconen wafer afgedrukt, door middel van licht. Intussen zijn ze markleider in de wereld en met een omzet van negen miljard euro is het een bedrijf om U tegen te zeggen. 

  Wil jij kijken of de masters Opto-Mechatronics of High-Tech Engineering bij jou passen? Wil jij een dagje achter de schermen kijken bij deze multinational en ook nog een gratis lunch krijgen? Schrijf je dan snel in, want vol is vol! 

  Excursie ASML
 • 07-07 juni

  Excursie Moba

  Excursies

  Check jij in de supermarkt ook altijd of de eieren in het doosje nog wel heel zijn? Bijna altijd zijn ze in perfecte staat, maar hoe kan dat? Goede verpakking zou je zeggen. Eitje toch?

  Maar hoe komen die eieren vanuit het kippenhok in die goede verpakking? Hiervoor ben je bij Moba aan het goede adres. Moba is dé marktleider op het gebied van het sorteren, verpakken en verwerken van eieren en dit is het moment om een kijkje te nemen achter de schermen. Dit sluit goed aan bij de masterrichting Transport Engineering & Logistics.

  We vertrekken met een bus vanaf 3mE. Wees er als de kippen bij en schrijf je snel in, want vol is vol!

  Excursie Moba
VIRO
Play Store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb