view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Planning

Het weekend kost dus 90 euro. En daar krijg jij heel wat voor terug! Allereerst zijn dit de kosten voor het lid worden van de studievereniging Gezelschap Leeghwater voor de rest van jouw studententijd. Hier kun jij met korting je studieboeken halen en ook worden er veel leuke excursies, lezingen en activiteiten georganiseerd. Daarnaast is al het eten en drinken op het weekend gratis! Verder zorgen wij voor onderdak, excursies, een overal wat jij heel je studie lang gebruikt in de werkplaats voor het vervaardigen van je projecten en de illustere activiteit op zaterdag.

De algemene planning van het weekend is als volgt:

Op vrijdagochtend is het ontvangst op de faculteit 3mE vervolgens ga jij met een groep op excursie naar een werktuigbouwkundig bedrijf om indruk te krijgen van de bedrijfswereld op het gebied van WB. Daarna gaan we activiteiten doen op het kamp en ´s avonds eten we met zijn allen en is er een biercantus wat wordt doorgezet in een groot feest genaamd Mini-Mechnificent.

Op zaterdag zullen de commissies van Gezelschap Leeghwater zich gaan voorstellen en kunnen jullie kennismaken met de breedte van het gezelschap. Dit gebeurd door middel van spellen. Daarna zal er gegeten worden en ´s avonds is er een illustere activiteit op een externe locatie. Daarna zal er een kampvuur komen en zullen we onder het genot van Olifant goede gesprekken voeren.

Op zondag ga jij een OWee groep vormen met alle nieuwe mensen die jij in de loop van dit Olifantastische weekend hebt ontmoet en zullen we het terrein gaan afbouwen . Daarna kunnen jullie je gaan voorbereiden op de prachtige OWee die gaat beginnen.

Play Store
App store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb