view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Over de NuCo

Het Nuldejaarsweekend is een bijzonder fenomeen waar radeloze aankomend eerstejaars (nuldejaars) zich tot een sterke kudde olifanten vormen. Dit hele weekend zal vol zitten met Olifantastische activiteiten zoals het wel befaamde “grote lijnenspel”, de (niet zo) simpele fietstochten, leuke spellen en de mysterieuze avondprogramma’s. Zoals elke andere ervaren olifant zich herinnert zal het een weekend zijn waar het goud gele middel rijkelijk zal vloeien vanaf de avontuurlijke middagen tot aan de late onvergetelijke nachten.

Naast het ontmoeten van je toekomstige medestudenten zul je op dit weekend kennis maken met Gezelschap Leeghwater. Hierbij ligt de focus vooral op het kennismaken met de vele commissies en de zoektocht naar eventueel potentiële commissie leden. Dit is erg belangrijk, want onze mooie studievereniging zou niet kunnen bestaan zonder alle commissies die hij rijk is.

Daarnaast willen wij even stilstaan bij het feit dat het eerstejaars weekend alweer gevierd zal worden voor de 28ste keer, wij denken dat dit vooral mogelijk is door het enthousiasme waarmee iedereen dit Olifantastische weekend instapt. Elk jaar weer wordt een totaal nieuwe groep studenten gevraagd om dit weekend op te zetten, dit zorgt ervoor dat het niet alleen voor jullie maar zowel voor de mentoren als de organisatie een nieuwe ervaring is! Hierdoor is de NuCo ook nooit gestopt met het zoeken naar innovatieve ideeën waarmee we dit Leeghendarische weekend kunnen uitbreiden.
Zo willen wij er voor zorgen dat elke student met zijn eigen kudde olifanten kan beginnen aan de studie en een duidelijk beeld heeft geschept van wat Gezelschap Leeghwater allemaal te bieden heeft.

Tot op het weekend!

Met opgerolde Slurf,

Voorzitter, Floorworm Redel
Secretaris, Femkever van Engen
Penningmeester, Thomedaris Gietelink
Commissaris Logistiek,  Timpala de Vlieger
Commissaris Inventaris, Legudaan Wijffels
Commissaris Extern, Yarguar Lyppens
QQ’er, Deadder van der Slikke

VIRO
Play Store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb